Furie și curaj pentru PATRU ZODII până pe 6 martie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Marte aduce multe instrumente folositoare, dar poate crea și momente provocatoare. 

Marte și-a început tranzitul în Capricorn pe 24 ianuarie şi va sta acolo până pe 6 martie. Deci vom beneficia pentru încă o lună de puterea sa.

Citește și Zodia care are “pile” la astre în februarie

Pragmatismul oferit de Marte poate fi aplicat în orice domeniu al vieții noastre. Acum suntem chemați să ne implicăm în proiecte pe termen lung, să concretizăm ideile și să facem alegeri într-un mod înțelept. În câteva cuvinte: să nu ne grăbim! Atunci când ne grăbim, nu câștigăm timp.

Unele zodii vor fi împinse de la spate și vor avea mai multe reușite până pe 6 martie.

Când spunem Marte, spunem furie și curaj.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte va tranzita casa a 10-a, a statutului profesional. Și vorbim, bineînțeles, despre guvernatorul tău. Pentru tine, acest tranzit va fi destul de provocator. Va predispune la ciocniri cu autoritățile. Deci vor fi decizii în carieră. Unele neplăcute pe moment, dar care pot aduce rezultate în timp. Faci totul cu mai multă responsabilitate.

Rac/Ascendent în Rac

Spuneam furie și curaj. Știi unde se vor manifesta? În casa a 7-a, a parteneriatelor. Fie ele personale, sau profesionale. Se pot rupe relaţii, se pot relua relaţii, pot apărea chestiuni legale. Cert este că mulți nativi vor avea impresia nu că s-a umplut paharul, ci că s-a dărâmat. Și de aici, puterea de a decide ce următorul pas.

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte va tranzita casa a 4-a. Pot apărea certuri cu familia, dispute, negocieri, fapte ce  vor denotă intransigenţă. Dar aveți, în sfârșit, curaj să spuneți ce nu vă convine. În plus, Marte vă poate ajuta să vă mutați, să vă faceți casa mai pe placul vostru. Veți avea astăzi o idee, mâine alta, dar nici nu mai contează atâta timp cât sunteți dispuși să încercați ceva diferit.

Cele CINCI ZODII care trebuie să facă un pas înapoi în februarie

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Aș putea să vă spun că nici nu contează domeniul! Marte în tranzit prin semnul vostru poate transforma orice vreți. Veți beneficia din plin de planeta acțiunii. Iar furia și curajul le veți concretiza în ceva pragmatic. Puteți să vă apucați de sport, să luați decizii legate de carieră și chiar de planul sentimental.

Marte în Capricorn. BENEFICIILE pentru fiecare zodie / ascendent până pe 6 martie

P.S. Valabil pentru toți nativii: astrele ne dau, dar nu ne bagă și în traistă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel