Gata cu alinturile! Zodia care TREBUIE să se maturizeze în 2023

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Astăzi, avem în vedere o zodie care trebuie să scape de excese și alintături și să-și îndrepte atenția către maturizare în 2023. Află despre cine este vorba, mai jos.

Mai sunt doar câteva zile până la finalul anului, așa că o zodie este nevoită să-și schimbe viața. Iată despre cine discutăm!

Maturizarea este văzută ca o lege în 2023 pentru Pești, ultimul semn din zodiac.

2023 promite pentru Pești un proces de maturizare destul de dur și anevoios. Dacă în 2022 ai beneficiat de prezența lui Jupiter și a lui Neptun în semnul tău și ai lăsat totul la voia întâmplării, din 7 martie 2023 nu se va mai putea. De ce? Pentru că la această dată, Saturn intră în semnul tău și acolo va rămâne, mai mult de doi ani.

Ce îți aduce Saturn, supranumit și Lordul Karmei? Simplu: maturizare. Oricare ar fi vârsta ta, Saturn își dorește de la tine să nu mai copilărești, ci să fii un om matur. Să tai din alinturi și excese.

Să ne amintim că Saturn este planeta responsabilității și a timpului. Așadar, începe să te pregătească pentru evenimente majore. O să fie exact ca un profesor dur sau ca un părinte care nu are timp de discuții copilărești. Reține că îți poate aduce cele mai rele evenimente, doar ca să te facă mai responsabil. Saturn neagă visarea și așteaptă doar progrese reale din partea ta.

Mai mult, Saturn te va obliga să te implici doar în chestiuni serioase și simple. Nu te complica. Cu cât vei fi mai zelos, cu atât vei avea de pierdut.

Dacă vrei să îi faci pe plac, ar fi bine să adopți un proiect personal sau personal, care o să presupună multă muncă, frustrare și răbdare. În cazul în care nu o faci tu, te poți trezi că trebuie să devii responsabil pentru cineva drag, să te ocupi de probleme de sănătate pe care le-ai neglijat sau să devii posomorât.

Pot să apară și schimbări pe plan relațional odată cu intrarea lui Saturn în semnul tău, din martie. Poate te separi, divorțezi, te căsătorești sau trebuie să ai grijă de un părinte. Saturn te învață să fii mai matur și să ai mai multă grijă de tine. În următorii doi ani, s-ar putea să te simți mai bătrân, indiferent de vârsta actuală. Ocupă-te mai mult de sănătatea ta fizică și emoțională. 

Această planetă își dorește și noi cărămizi în viața ta. Un nou loc de muncă, o casă nouă sau o altă relație. Chiar dacă vine cu responsabilități în plus, Saturn aduce și multe reușite, pentru care îi vei mulțumi.

În final, Jupiter, guvernatorul tău, va fi în casa banilor până la 16 mai. Îți poate afecta serios economiile, bugetul sau resursele. Deși Jupiter îți oferă, te poate face și să crezi că sacul nu are fund. Sunt aspecte bune pentru investiții pe termen lung, orice cheltuieli cu rost și resurse pentru educație.

După 16 mai, Jupiter se mută în Casa a 3-a. Poți face următorul pas. O să fii pe drumuri constant, dar există și oportunități de mutare. Vara va fi importantă pe plan profesional, pentru că poți face schimbări în carieră sau ajustări notabile la actualul loc de muncă. Testează-ți limitele și ai răbdare.

O să fie un an interesant pentru nativii din zodia Pești. Încearcă să nu iei decizii majore în prima parte a anului viitor, pentru că Mercur este retrograd în Casa a 10-a până la 12 ianuarie.

Fii atent mereu, așteaptă-te la schimbări și nu uita: MATURIZARE!

Poți fi interesat și de: Zodia care TREBUIE să-și facă ordine în viață în 2023, ca să renască

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel