Zodia care TREBUIE să-și facă ordine în viață în 2023, ca să renască

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
EXCLUSIV

Vorbim despre o zodie care trebuie să-și facă atent curat în viață în noul an. În caz contrar, va pierde timp prețios.

2022 se apropie de final, așa că, din 2023, un semn din zodiac poate să renască. Vrei să știi despre cine este vorba? Descoperă, mai jos.

Organizarea și curățenia în viață sunt cuvintele de bază pentru Balanțe în anul care urmează.

În primul rând, gândește-te ce s-a întâmplat din mai până în octombrie anul curent. Jupiter a fost în Casa a 7-a, așa că reflectează dacă ai luat decizii importante pe plan relațional. Cine știe, poate că ai vrut să divorțezi sau a intrat o persoană nouă în viața ta. O să revină aceste decizii, până la 16 mai 2023. Primele luni pot fi unele de renaștere în acest plan, dar și pe segmentul socializării sau a parteneriatelor.

Cum altfel trebuie să faci curat în viață? Ai mai multă grijă de tine și lasă deoparte victimizarea, ca să ai un an frumos. Din martie 2020, poate că ți-ai dorit un copil, nu ai reușit sau au existat probleme cu cei mici. Sau poate că ai fost nevoit să ai grijă de părinți. Deși ai avut ce învăța de acolo, cu intrarea lui Saturn în Casa a 6-a, trebuie să te pui pe primul loc.

Din cauza aceluiași tranzit al lui Saturn, cel mai probabil nu o să mai poți munci la fel ca înainte. Așa că, din martie, ai face bine să-ți schimbi și rutina. Nu te lăsa influențat de alții și renunță la orele suplimentare de la muncă. În caz contrar, te poți epuiza și aglomera inutil.

Ar fi bine să faci schimbări serioase și în programul de muncă. Încearcă să te eficientizezi. Casa a 6-a vorbește și despre colegi, așa că nu îi considera familie. Pe plan profesional, pot să apară întârzieri în găsirea unui loc de muncă. Sau simți că trebuie să-ți schimbi domeniul.

Se impune ordine în viața ta, dacă ținem cont și de faptul că vei simți că nu ai energie sau că nu ești suficient de apreciat. Pot exista și vizite la doctor în 2023, așa că încearcă să stai departe de frustrări sau tot felul de energii negative.

Începând cu 16 mai, urmează tranzitul lui Jupiter în Casa a 8-a. Găsești ajutor și sprijin și înveți să renaști, pe toate planurile. Dacă simți nevoia, schimbă-ți modul de comunicare, dezvoltă-te sau mergi la terapie.

Poți avea și momente de dezechilibru, pe care să înveți să le gestionezi. Va fi un an interesant și din punct de vedere financiar, este posibil să începi o nouă afacere sau un nou proiect. 

Citește și: ULTIMATUM la final de an pentru o zodie. Ce trebuie să rezolve înainte de 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel