Gata cu retrogradarea! Mercur direct din 15 mai! Avantaje serioase pentru toate zodiile

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop Mercur direct. Așteptăm de mult ziua în care planeta comunicării să își oprească retrogradarea!

Pe 15 mai, Mercur își va opri retrogradarea în semnul Taurului și ne va lăsa, în sfârșit, să ne rezolvăm problemele. Dacă până acum, totul era întârziat sau blocat, după 15 mai, parcă vom fi luați prin surprindere de viteza uimitoare din viața noastră cotidiană. Cumva, Mercur ne direct ne va obliga să livrăm într-un timp scurt tot ce nu am făcut de vreo lună încoace. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Veste bună! Mercur va fi direct în casa banilor. Și îi va anunța vizita lui Jupiter, timp de un an, în același sector. Deci te vei putea ocupa într-un mod accelerat de înmulțirea resurselor, plăți sau datorii. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur vrea să îți dea un ghiont. De ce? Consideră că pierzi timpul de pomană și că din când în când, prea multă răbdare costă. Deci vei fi mult mai hotărât și pus pe fapte. Este momentul să iei decizii importante!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Îți vei da seama că trecutul nu îți plătește facturile, nu îți rezolvă problemele deloc. Și că este cazul să te ancorezi, să stai în prezent și să te împaci cu ceea ce nu a funcționat în viața ta. Acceptarea îți va îmbunătăți viața. 

Rac/Ascendent în Rac

Cu Mercur în mers direct, vei reuși să ajungi mai ușor la oamenii importanți. În plus, planurile tale pentru viitorul apropiat încep să prindă contur. Vei fi mai sociabil! Ș vei cunoaște oameni noi. 

Leu/Ascendent în Leu

De când aștepți momentul acesta! De muuult! Mercur direct în casa carierei te va ajuta să evoluezi enorm. Să porți discuții cu șefii în care să îți negociezi clar termenii și condițiile. Și cum Jupiter va intra și el în casa statutului profesional, este cazul să privești doar jumătatea plină a paharului dacă vei dori să ai reușite. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur este guvernatorul tău, deci orice schimbare a lui te readuce în lumina reflectoarelor. Mintea îți va merge de minune după 15 mai. Abstractul și practicul se vor împleti în mod armonios. Vei fi destul de susținut în toate chestiunile referitoare la educație. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu Mercur direct, nu îți vei mai face atâtea probleme din nimic. Vei fi mai conștient de faptul că dacă vrei să câștigi, trebuie să pierzi/investești ceva mai întâi. Și de data aceasta, o vei face într-un mod mult mai pragmatic. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion 

Începe cea mai bună perioadă pentru decizii pe plan relațional! Mercur oprește retrogradarea pe 15 mai, iar Jupiter își începe tranzitul în casa relațiilor la o zi după. Furculița și cuțitul vor fi la tine! Vei reuși să ceri ce ți se cuvine și să și obții. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Încurcăturile de la locul de muncă te-au cam secătuit de energie în ultimele săptămâni. Și nici în ceea ce privește treburile gospodărești nu ai stat prea bine. După 15 mai, vei reuși să împuști  mai mulți iepuri dintr-o lovitură! Poți chiar găsi un serviciu mai bun. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

După 15 mai, este cazul să te pui pe primul loc. Să nu te gândești la nevoile altora până când nu le-ai comunicat pe ale tale. De asemenea, nivelul de creativitate va fi la cote uimitoare. Capacitatea ta de a specula va fi admirată. Comunicarea cu copiii se va îmbunătăți. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

După 15 mai, nu vei mai fi la fel de nesigur! Vei ști exact ce loc de muncă vrei, ce locuință îți trebuie, cum să abordezi familia. De altfel, te pregătești pentru o schimbare majoră, fie pe plan profesional, fie pe cel personal. Deci pregătește-te de vești serioase!

Pești/Ascendent în Pești

Vei deveni expert în chestiunile administrative! Nimeni nu se va pricepe mai bine ca tine la a rezolva problemele vieții de zi cu zi. În plus, vei comunica pe înțelesul tuturor și vei ști să îți faci programul într-un mod ingenios. 

Citește și Previziuni Jupiter în Taur. Astrolog Cătălina Mărăcineanu: "Să-l folosim pentru creștere și expansiune în toate aspectele vieții noastre."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel