Halloween 2021, marcat de Marte în Scorpion. Semnificaţia specială: Este timpul să ne salutăm 'umbra'

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
Halloween 2021, marcat de Marte în Scorpion. Semnificaţia specială: Este timpul să ne salutăm 'umbra' (sursa foto: Pixabay)
Halloween 2021, marcat de Marte în Scorpion. Semnificaţia specială: Este timpul să ne salutăm 'umbra' (sursa foto: Pixabay)

Mantra astrologică din această toamnă? Onorează-ți frica! Marte a intrat în Scorpion pentru prima dată în doi ani. Marte guvernează Scorpionul, așa că aceasta este o 'întoarcere acasă'. Numai că nu există baloane, artificii, șampanie - aceasta nu este o sărbătoare a vieții și a tuturor desfătării ei. În schimb, există praf, oase și noroi. Marte în Scorpion prosperă în aceste condiții, alimentându-și drumul înainte, adunând cele mai încurcate părți ale unui lucru și folosindu-l pentru a-și purifica și rafina direcția. 

Marte în Scorpion este o sărbătoare a morții, a fantomelor noastre și a celui mai apropiat și împărtășit strămoș al omenirii: frica. Cât de potrivit din punct de vedere simbolic că această intrare cade de Halloween.

Importanța reală a Halloween-ului a fost diluată de-a lungul anilor de costume, decoraţiuni 'înfricoşătoare' şi dovleci sculptaţi. Din punct de vedere istoric, aceasta a fost o zi în care vălul dintre lumi s-a subțiat, iar granița dintre viață și moarte s-a încețoșat.

În multe culturi, fiecare cu propriile permutări specifice, această perioadă a anului a fost dedicată pentru venerația morților, indiferent dacă această reverență a venit încărcată de frică sau nu.

Marte în Scorpion de Halloween - semnificaţie

Ca atare, Marte în Scorpion deschide o perioadă de șase săptămâni în care îţi poţi 'săpa' propriile 'cimitire' și te poţi uita în jurul propriilor colțuri întunecate. Marte în Scorpion vrea să îndrăzneşti să bați la ușile pline de praf și impunătoare ale propriei tale vieți, la fel cum colindătorii de astăzi bat la uşi pentru a primi dulciuri.

În cel mai simplu mod, Marte în astrologie reprezintă mișcarea. Atât mișcarea literală a corpului nostru, cât și voința, pasiunea și impulsul care ne animă viețile și ne alimentează direcția. Marte supraveghează ceea ce ne mișcă. A ajunge oriunde în viață înseamnă a-ți activa forţa Marte. Scorpionul este un semn de apă fix. Imaginează-ți o mlaștină - umedă, dar și lipicioasă, cu sisteme de rădăcină, ceață și insecte otrăvitoare întinse ca niște capcane. Mlaștinile sunt periculoase, aproape imposibil de navigat dacă nu ai o îndemânare precisă și dorința de a face acest lucru. Scorpionul este semnul cel mai adaptat la capcanele psihologice și emoționale țesute în condiția umană, pregătindu-se pentru a supraviețui, fiind brutal de onest, disciplinat și făcând faţă disconfortului.

Sezonul Scorpionului

Scorpionul are o intuiție bine reglată, dar ce rost are să ai instincte ascuţite dacă nu le asculți? Cu Marte în Scorpion, ni se cere să ascultăm, să ne reînviem curajul trăgând din părțile noastre cele mai crude și însângerate. Ni se cere să ne confruntăm și să cercetăm toate măştile şi prefăcătoriile și să ajungem la adevărul nealterat al unui lucru, oricât de grotesc ar fi.

Într-un fel, aceasta este o subțiere a propriilor voaluri - o cerere de a pune la punct toate mecanismele care ne țin să trăim la periferia propriei noastre vieți. În timp ce casa prin care tranzitează Marte este specifică pentru tine în acest moment, în funcţie de harta ta natală, chemarea generală pentru noi toți este fie să pășim pe deplin într-un lucru, oferindu-i toate resursele și concentrarea noastră - sau să-l trimitem la 'ghilotină' odată pentru totdeauna.

Această conștientizare a morții, chiar dacă este doar simbolică, este cea care ne ascute simțurile și ne obligă să stoarcem cel mai mult sens și onestitate din viață. Marte în Scorpion știe că frica este o resursă regenerabilă, un însoțitor constant al întorsăturilor vieții. Nu te îndepărta de frică. Onorează frica. Las-o să te alimenteze. Este timpul să îţi explorezi coridoarele înfricoșătoare, impulsurile primare, întunericul. 

Aspectele astrologice care alimentează forţa acestui sezon

Vor fi alte forțe planetare la lucru, ajutând și susținând dorința noastră de a scoate scheletele din dulapurile noastre.

Pe 10 noiembrie, Marte în Scorpion va face un careu cu Saturn în Vărsător, creând un blocaj de energie care s-a întâmplat între semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) tot anul.

Saturn este semnul de stop al sistemului solar, iar Marte are nevoie de lumini verzi. Întârzieri, inversări, ziduri de cărămidă — nu lăsa acest lucru să te descurajeze. Saturn acordă înțelepciune și măiestrie mișcărilor noastre și, ca o oală sub presiune, ieșim de cealaltă parte mai fragezi. Poți lăsa rezistența să te întărească sau poți învăța să o lași să te înmoaie, pentru a deveni mai flexibil ca rezultat.

Pe 17 noiembrie, Marte din Scorpion va fi în opoziţie cu Uranus din Taur, o planetă renumită pentru întorsăturile sale. Uranus impulsionează și îndeamnă. Aduce o neliniște care poate sprijini descoperiri și acțiuni inovatoare. Uranus poate oferi, de asemenea, eliberare - nu numai că îţi poți înfrunta scheletele, ci și te poţi scăpa complet de ele, eliberând spațiu în lumea ta. Dar dacă nu eşti precaut, dacă nu traversezi mlaștinile Scorpionice cu strategie și pricepere, această neliniște poate, de asemenea, să inițieze o cădere sau să îţi împrăștie energia ca piesele căzute pe o tablă de șah. De asemenea, probabil că vom vedea acest dans jucat la știri, prin manevre politice și alte evenimente mondiale care atrag atenția.

Citeşte şi: Lucrul cu UMBRA ta! Pune în lumină partea ta 'întunecată'

Și apoi pe 8 decembrie, la mai bine de o lună după începerea tuturor acestor excavații, Marte va avea un careu cu Jupiter, marele benefic, în Vărsător. Acest lucru inserează încredere și aspectul unui rânjet mulțumit de sine înainte de a executa o mișcare de mult așteptată. Acesta poate fi cubul de zahăr după câteva săptămâni de mușcat lămâi și în care ne-am străbătut prin crize personale.

Dar nu te bucura prea repede. Jupiter te poate face cu ușurință să-ţi supraestimezi abilitățile, încrederea devine caricaturistă.

Prietenul nostru frenetic, Mercur, va avea un rol important în această călătorie, când va intra în Scorpion pe 5 noiembrie. Aceasta poate fi uniunea fructuoasă a creierului nostru gânditor cu creierul nostru simțitor. Ni se oferă șansa de a acționa cu curaj și, de asemenea, de a gândi aceste acțiuni.

Așadar, în timp ce îți pui pe tine costumul, colții și sângele fals, pălăria de vrăjitoare, oferă-ţu un răgaz să-ți amintești și să hrănești cele mai înfricoșătoare părți din tine și din viața ta, părțile cu colți adevărați și sânge adevărat. Când îndrăznești să smulgi masca, atunci știi cine ești cu adevărat și ce contează cu adevărat. Frica este vocea care te strigă în timp ce împingi prin mlaștină, spunând: 'pe aici'.

sursa: zora.medium.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel