Horoscop 1-7 noiembrie. Daniela Simulescu, avertisment pentru o ZODIE: Un URAGAN

astrosens Team | Dată: 03 noi, 19:00 | Categorie: Horoscop
Horoscop 1-7 noiembrie. Daniela Simulescu, avertisment pentru o ZODIE: Un URAGAN / Foto: Pixabay
Horoscop 1-7 noiembrie. Daniela Simulescu, avertisment pentru o ZODIE: Un URAGAN / Foto: Pixabay

Horoscop 1- 7 noiembrie. Daniela Simulescu, previziuni pe întreaga săptămână pentru zodii.

"Luna a 9-a se va petrece pe casa a 3-a, în opoziție cu Uranus în casa a 9-a și pentru că în casa a 3-a a intrat și Marte, vreau doar să vă spun săptămâna următoare este importantă din punct de vedere al chestiunilor administrative, adică drumurile pe care le aveți de făcut, actele discuțiile, telefoanele, întâlnirile, ședințele, toată săptămâna veți pierde timp cu astea și bineînțeles că nu veți mai simți nimic, veți ajunge acasă foarte obosiți. Oboseala asta mentală va fi foarte puternică.

Simulescu: Veți fi luați pe sus, un uragan

Nu veți avea timp să mai citiți, să mai vorbiți, să mai sunați vreo persoană  dragă. Veți fi luați pe sus așa, un uragan din acesta comunicațional, informațional, orice informație va atârna mai mult ca altădată. Odihna e importantă pentru voi zilele acesta, nu uitați de ea. E adevărat că Venus intră în casa a 5-a și veți vrea să vă bucurați de viață cum nu a-ți mai făcut-o de ceva timp, dar nu veți avea bateriile încărcate pentru tot din acest punct de vedere. Poate unii dintre voi vro să învețe lucruri noi. Luna Nouă de pe 4 noiembrie este prielnică în acest sens, așa că dacă vă gândiți să schimbați ceva, să învățați lucruri noi care să vă ajute la serviciu, poate contabilitate puțin, tot felul de chestii, nu trebuie să fie o facultate neapărat ci lucruri micuțe care să vă ajute în primul rând la a comunica mai eficient.", le spune Daniela Simulescu, redactor șef ASTROSENS și astrolog DC NEWS, nativilor sau celor cu ascendentul în Fecioară.

Horoscop Fecioară 2022

Configurația astrologică a anului 2022 te va obliga să nu mai exagerezi cu munca. Și să îți dai seama că viața personală are și ea nevoie de atenție și timp. Saturn, planeta maturității, va rămâne în casa a 6-a, casa muncii, pe tot parcursul anului. Lui Saturn nu îi plac exagerările, extremele, ci îi place doar ce este simplu și autentic. Dacă vei munci mai mult fără să ți se fi cerut, dacă vei exagera cu orele suplimentare, Saturn îți va atrage atenția că nu vei obține nimic în plus față de ceilalți. Doar că tu ai frici puternic înrădăcinate, te simți nevrednic, crezi că nu meriți nimic fără eforturi supraomenești. Autoflagelarea îți va aduce neajunsuri în plus. Vezi mai mult AICI.

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play