Horoscop 1-7 noiembrie. Zodia care trebuie să aibă grijă la BANI. "Un moment în care să faci un pas înapoi"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
Horoscop 1-7 noiembrie. Zodia care trebuie să aibă grijă la BANI. "Un moment în care să faci un pas înapoi" / Foto: Pixabay
EXCLUSIV
Horoscop 1-7 noiembrie. Zodia care trebuie să aibă grijă la BANI. "Un moment în care să faci un pas înapoi" / Foto: Pixabay

Horoscop 1- 7 noiembrie. Daniela Simulescu, previziuni pe întreaga săptămână pentru zodii.

"O să încep prin a-ți spune că guvernatorul tău intră în Scorpion. Va intra și Mercur acolo, Soarele este deja acolo, Luna Nouă este și ea. În primul rând se va discuta despre siguranță săptămâna ce urmează, despre cheltuielile pe care le-ai făcut, despre cheltuielile pe care vrei să le faci, despre resursele pe care le ai cu alți oameni, adică dacă ai primit bani, dacă trebuie să îi dai înapoi, dacă trebuie să vorbești cu un anumit contabil, dacă ai anumite datorii, taxe, impozite.

Pe de altă parte, aceste aspecte în casa ta, a 8-a, vorbesc și de un moment în care să faci un pas înapoi și să participi precum un spectator la ceea ce se întâmplă. Nu este săptămâna cea mai bună pentru decizii, să ne înțelegem, ci este mai degrabă o săptămână bună pentru a-ți reîncărca bateriile. E adevărat că Venus va intra în Capricorn. Partea profesională devine importantă și s-ar putea să ai anumite oportunități, dar vezi că lui Venus în Capricorn îi place ca și tu să faci ceva din punct de vedere profesional.

"Venus te va ajuta"

Poate să te iei mai în serios, să te îmbraci altfel, să te porți altfel, să știi unde să găsești anumite limite în relația cu șefii, să păstrezi o oarecare conduită pentru că dacă Venus a fost în Săgetător și a fost mai cu exces de zel, să știi că Venus în Capricorn vorbește de un oarecare snobism, de un oarecare eu sunt, eu fac, eu dreg, adică îți dai mai multă importanță săptămâna ce urmează.

Nu trebuie neapărat să faci ceva, dar modul în care te îmbraci, modul în care te porți și modul în care vorbești cu ceilalți. La tine partea asta e importantă, Venus te va ajuta, bineînțeles, dar și partea financiară și partea de reîncărcare a bateriilor.", le spune Daniela Simulescu, redactor șef ASTROSENS și astrolog DC NEWS, nativilor sau celor cu ascendentul în Berbec. 

Horoscop 2022 Berbec

Primul lucru de reținut este acela că, în 2022, vei fi nevoit să faci un pas înapoi. Cel puțin până pe 11 mai.  Exact ce nu îi place unui nativ Berbec, nu-i așa? Este adevărat că, în 2021, ai trecut la următorul pas, ți-ai făcut destule planuri și strategii. Și chiar ai pus primele cărămizi. Prima zi a anului 2022 vine și ea cu o conjuncție Luna-Marte în casa a 9-a, ceea ce arată că ai buzunarul plin de idealuri. Citește continuarea AICI.

Vezi mai mult în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel