Horoscop 1 august 2023. Lună Plină în Vărsător. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Azi, vom avea o Lună Plină în semnul Vărsătorului!

Prima zi a lunii august ne pregătește o Lună Plină în Vărsător. 

În primul rând, trebuie să știi că acest aspect va avea un rol important în viețile celor cu marcaj puternic de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. De fapt, atunci când discutăm despre opoziția Soare-Lună, discutăm sigur și de unele evenimente concrete, și pentru că această Lună Plină are loc în Vărsător, zic să ne așteptăm la unele mai bizare. Dar chiar și dacă nu ai în harta natală ce spuneam mai sus, tot este posibil să ai în jurul tău o persoană cu marcajul respectiv.

Pentru că energia Vărsătorului ce ne aduce? O nevoie de eliberare, de descătușare, de a ieși din cutie și de a sparge normele societății. Ce avem înainte și după Vărsător? Prea multă duritate la Capricorn și prea multă blândețe la Pești. Și, cumva, trebuie să ne jucăm între cele două energii.

Această Lună Plină aduce o detașare. Mulți vor dori mai multă libertate, se vor sătura de ceea ce le impun alții, în viață sau în sectorul profesional. Mai ales că Luna Plină aduce întotdeauna un apogeu. Este nevoie clar de o eliberare, de o rupere a barierelor.

Poate că îți dai seama că nu este locul tău într-un anumit punct. Acesta este momentul să te rupi de acolo.

Venus este în acest moment retrogradă și se află lângă Soare. Așa că îți oferă momentul oportun să rupi o relație, dacă nu te mai simți confortabil în acea legătură. Pentru că nici nu vei mai regreta, cum ai fi făcut-o înainte.

Din punct de vedere astrologic, avem toate șansele să ne eliberăm de ceea ce nu funcționează

Motivul principal este eliberarea. Descătușarea. Renunțarea la vechi și îmbrățișarea necunoscutului.

Luna Plină în Vărsător, de pe 1 august. La ce ritualuri poți apela, pentru explorarea individualității? 

Cum Luna și Soarele vor fi în careu cu Jupiter, anumite rupturi/eliberări se vor întâmpla într-un mod diferit de ce ți-ai fi dorit tu cu ardoare. Sau dezlipire de obiceiuri, stări, tipare mentale.

Luna Plină din Vărsător își va dori să ne găsim unicitatea, să rămânem autentici și să nu ne pese de fotografiile altora de pe rețelele sociale. 

Tot pe 1 august avem un trigon între Marte din Fecioară și Jupiter din Taur. Acțiunea și ambiția se întâlnesc într-un mod armonios cu șansa și moralitatea. Și cum trigonul are loc în semne de pământ, bineînțeles că inițiativele se pot concretiza astfel încât să obținem în timp și spațiu ceva stabil. 

Poți să citești și: Influența Lunii Pline din Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel