Horoscop 10-16 iulie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru toate zodiile

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Urmează schimbarea Nodurilor Lunare.

Săptămâna ce urmează are două vești care vor produce schimbări vizibile: schimbarea axei Nodurilor Lunare și intrarea lui Marte în Fecioară. 

Primul menționat mai sus, de altfel și cel mai important, va muta dezechilibrul de la Taur-Scorpion la Berbec(Nodul Nord)-Balanță(Nodul Sud). 

Al doilea îi va împinge pe cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) să facă lucrurile pe care le-au tot amânat. Atenție că Marte are darul de a provoca și furie. 

Iată mai multe detalii despre cele două evenimente

10 IULIE: MARTE INTRĂ ÎN FECIOARĂ

Un tranzit care va dura până pe 27 august. Planeta acțiunii tranzitează semnul dornic de curățenie, vindecare, muncă, optimizare și organizare. Această poziţie a lui Marte se referă la atenție la detalii. Fecioara este un semn de pământ mutabil care tinde spre perfecțiune în tot ceea ce face. Acționăm constant și cu acuratețe, cu o abordare practică și raționalizând următoarea mișcare. Siguranța financiară va prima. Modestia poate deveni atât o resursă, cât și o vulnerabilitate. 

Tranzitul lui Marte în Fecioară ne va transforma din greier în furnică. Vom trece de la nevoia de validare cu orice preț la nevoia de a munci și de a eficientiza totul. Când planeta acțiunii trece prin semnul muncii, gata cu distracția! Până pe 27 august, astrele ne recomandă să fim mai disciplinați și exigenți.

Vrei să știi cum îți va merge până la finalul anului? Iată previziunile pentru fiecare zodie

12 IULIE: NODUL SUD INTRĂ ÎN BALANȚĂ/NODUL NORD SE MUTĂ ÎN BERBEC

Din decembrie 2021, Nodurile Lunare au traversat axa Taur-Scorpion, cea a crizelor, supraviețuirii și a resurselor. Iată că acum ne vom întoarce atenția spre relații și identitatea de sine. Până în ianuarie 2025, parteneriatele se vor schimba. Ideea de dreptate la fel. Nodurile nu aduc neapărat evenimente precum tranzitele planetelor, ci mai degrabă o tendință accentuată a întregii planete. 

Dacă din decembrie 2021, cei cu marcaj fix (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au avut parte de unele situații predestinate, ei bine, din 12 iulie încolo, cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor primi ștafeta. Până la finalul lunii ianuarie din 2025.

Și vă rog să nu vă gândiți la ceva grav, ci mai degrabă la cursul vieții. Nodurile Lunare sunt întotdeauna retrograde, iar tranzitele lor sunt implacabile. Știți momentele acelea în care vă întrebați: Dacă aș fi făcut așa, oare s-ar mai fi întâmplat asta? Acelea sunt efectele Nodurilor Lunare. 

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire, din decembrie 2021 încoace. Nu cred că mai este cazul să vă reamintim. Iar Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim un echilibru în relațiile noastre, dar asta doar după ce ne construim identitatea proprie. 

Previziuni astrologice 10-16 iulie. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel