Horoscop 10 august 2023. Trigon Mercur-Jupiter. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Azi, Mercur din Fecioară face un trigon cu Jupiter din Taur.

Pe 10 august, Mercur din Fecioară face un trigon cu Jupiter din Taur. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou. Fiind un trigon pe semne de pământ, nu avem cum să nu vă recomandăm să vă faceți strategii pe plan financiar. 

De obicei, planeta comunicării, Marte, petrece aproximativ o lună într-un semn, însă de data aceasta va și retrograda. Între 23 august și 15 septembrie. Vă atragem atenția încă o dată că efectele retrogradării se simt încă de când Mercur intră în semnul contaminat. 

Cu Jupiter în Taur vorbim de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze. Toată zona financiară va fi luată cu asalt. 

Pe 13 august, Venus retrogradă face conjuncția cu Soarele din Leu. Va exista o legătură clară între personalitate și tipurile de relații pe care le vom căuta. De asemenea, ne putem exprima sentimentele mai ușor. Vom avea tendința de a căuta persoane care ne sunt similare. Dar atenție la capcanele retrogradării! Până pe 4 septembrie, nu este recomandat să luăm nicio decizie importantă în ceea ce privește săgețile lui Cupidon. 

22 august. Venus retrogradă careu Jupiter din Taur

Vom da pe dinafară! Va exista tendință spre exagerare. Sau mai bine zis către supraestimare. Atunci când este vorba de chestiunile amoroase sau despre cele financiare. Tensiunea dintre Micul și Marele Benefic (re)aduce și multă creativitate sau dorința de a (re)încerca tot timpul ceva nou. Ne putem confrunta cu lipsa motivației atunci când vine vorba de partea monotonă a vieții. Risc mărit de cheltuieli și infidelități!

Am putea spune că protagonista perioadei va fi Venus retrogradă.

Venus este cea care poate să readucă dorințe ascunse și experiențe netrăite, pe care le-am îngropat în relațiile noastre. Deci este vorba în primul rând de propriile nevoi. 

Ai în vedere și: Aceste PATRU zodii vor fi trase de mânecă de către astre. În ce domenii vor avea de tras până în toamnă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel