Horoscop 10 ianuarie 2023. Careu Venus - Nodurile lunare. Previziunile zilei pentru fiecare zodie și ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 10 ian 2023, 08:16 | Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop zilnic. Astăzi, Venus din Vărsător face careu cu Nodurile Lunare.

Pe 10 ianuarie, Venus din Vărsător face careu cu Nodurile Lunare. Unii dintre noi își vor pune întrebări legate de viitorul relațiilor în care se află, dar și dacă au suficientă libertate. Orice careu la Nodurile Lunare presupune un dezechilibru. 

Pe 12 ianuarie, Marte își reia mersul direct în semnul Gemenilor. Să ne reamintim: Marte a intrat aici pe 20 august, și-a început retrogradarea pe 30 octombrie, ale cărei efecte se vor duce până pe 25 martie. Vom avea habar încotro să o luăm, mintea noastră va fi mai sigură pe unele alegeri și ne vom asigura că avem toate informațiile necesare. Atenție că momentul retrogradării poate provoca destule momente și evenimente frustrante, mai ales pentru cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești). 

Marte își oprește retrogradarea în semnul Gemenilor pe 12 ianuarie, la gradul 8. Mercur își oprește retrogradarea în semnul Capricornului pe 18 ianuarie, tot la gradul 8. Coincidență? Eu nu prea cred! Mercur și Marte se vor afla într-o recepție mutuală(adică Mercur se află în semnul preferat al lui Marte, iar Marte în semnul preferat al lui Mercur). 

Și datorită acestui fapt, cele două planete se sprijină, deși între ele vom avea o incojuncție de semn&grad. De obicei, inconjuncția (distanța de 150 grade între două planete/puncte) este un aspect destul de sâcâitor. Unii astrologi îl văd ca pe un aspect negativ, alții ca pe unul neutru.

Mercur zice: schimbă ceva în modul de gândire, iar Marte schimbă ceva în modul de acțiune și de consum al energiei. Cert este că în perioada următoare(mai ales între 12-18 ianuarie), nu ne priesc deloc așteptările.

Pe 13 ianuarie, avem un sextil între Soarele din Capricorn și Neptun din Pești. Ne putem pune imaginația și inspirația la muncă. Și parcă nu vom fi atât de exigenți cu propria persoană. 

Pe 14 ianuarie, avem un trigon între Mercur retrograd din Capricorn și Nodul Nord din Taur. Un aspect bun pentru a ne gândi încotro vrem să o apucăm. Dar atenție, că amândouă planetele sunt în semne de pământ, deci nu este vorba de idealuri, ci de chestiuni cât mai pragmatice cu putință. De asemenea, acest trigon ne poate ajuta să reluăm unele idei mai vechi, mai diferite. Unele pentru care nu am avut curaj să luptăm. 

Pe 15 ianuarie, Venus din Vărsător face un careu cu Uranus din Taur. Vom cere spațiu și independență în relații. Acesta este un aspect tensionat care provoacă neliniște interioară. Ne aprindem repede, dar ne dezlipim la fel de repede. Aveți grijă și la cheltuieli!

Astrosens îți recomandă și: Calendar eclipse 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play