Calendar eclipse 2023

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop 2023. Află care sunt cele mai importante eclipse ale anului 2023!

În 2023, eclipsele se vor petrece pe axele Taur(Nodul Nord)-Scorpion(Nodul Sud) și Berbec(Nodul Nord)-Berbec(Nodul Sud), unde se vor afla Nodurile Lunare.

Prima axă(Taur-Scorpion) vorbește despre atașamente, resurse, alimentație, putere, intimitate, bani, sexualitate, crize, moarte, renaștere.

A doua axă(Berbec-Balanță) este menită să ne arate dezechilibrele relaționale. Cât investesc eu versus cât investești tu? Independența în parteneriate. 

Nodul Nord arată viziunile fundamentale pe care am venit în această viață pentru a le învăța. Sau altfel spus, zona de evoluție/progres. Nodul Sud arată bagajele pe care le aducem cu noi din viețile anterioare. Sau tiparele transgeneraționale. Noi obișnuim să ne întoarcem la ce am moștenit pentru că ne este familiar. De asemenea, s-ar putea să nu vrem să avem de-a face cu lucruri vechi, așa că ne străduim să alegem doar drumul în viitor. Dar avem nevoie de un echilibru între cele două.

Două dintre Eclipsele anului 2023 vor avea cel mai mare impact in viața celor care au marcaj fix în astrograma natală(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), iar celelalte două vor fi răsunătoare pentru cei cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn)

Eclipsele, mai ales cele de Lună sunt momente care ne pot schimba radical viața.

Cele mai importante eclipse ale anului 2023

1. Luna Nouă în Berbec – Eclipsa hibridă de Soare, de pe 20 aprilie 2023. Luna Nouă se va petrece în apropierea lui Jupiter. O zi nemaipomenită pentru a o lua de la capăt. Așa pe ultima sută de metri. 

2. Luna Plină în Taur – Eclipsa parțială de Lună, de pe 28 octombrie 2023. Luna Plină va fi în conjuncție cu Jupiter și în opoziție cu Marte și Mercur. Acest eveniment va declanșa unele evenimente în urma cărora se vor lua decizii importante pe plan financiar. 

Verdictele astrologilor și tarotologilor pentru anul 2023/ EXCLUSIV Astrosens

Calendar eclipse 2023

20 APRILIE 2023 Lună Nouă în Berbec – Eclipsă hibridă de Soare(vizibilă din sud-estul Asiei, Indonezia, Australia, vestul oceanului Indian şi estul oceanului Pacific)

5 MAI 2023  Lună Plină în Scorpion – Eclipsă de Lună prin penumbră(vizibilă din Asia, Oceanul Indian, Australia, Africa şi Europa).

14 OCTOMBRIE 2022 Lună Nouă în Balanță – Eclipsă inelară de Soare(vizibilă din America de Nord, America de Sud, estul oceanului Pacific și vestul oceanului Atlantic).

28 OCTOMBRIE 2022 Lună Plină în Taur – Eclipsă parțială de Lună (vizibilă din Europa, Asia, Africa și Oceanul Indian).

Îți recomandăm și Ce spun Nodurile Lunare despre viața ta. Nodul Sud, „bucla în care ne tot întoarcem”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel