Horoscop 11 ianuarie 2023. Previziunile zilei pentru fiecare zodie și ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 11 ian 2023, 08:29 | Categorie: Horoscop zilnic
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Horoscop zilnic. Iată ce mesaje ne aduc astrele!

Pe 12 ianuarie, Marte își reia mersul direct în semnul Gemenilor. Să ne reamintim: Marte a intrat aici pe 20 august, și-a început retrogradarea pe 30 octombrie, ale cărei efecte se vor duce până pe 25 martie, când Marte iese de tot din Gemeni și va intra în Rac. Vom avea habar încotro să o luăm, mintea noastră va fi mai sigură pe unele alegeri și ne vom asigura că avem toate informațiile necesare. Comunicarea va fi mai eficientă și vom găsi mai repede soluții și idei. Ne recâștigăm curiozitatea. Putem face alegeri logice. 

Atenție că momentul retrogradării poate provoca destule momente și evenimente frustrante, mai ales pentru cei cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești)

Mercur va fi în continuare retrograd în Capricorn până pe 18 ianuarie, așa că va fi o săptămână plină de suișuri și coborâșuri, cu multă confuzie și agitație.

Tranzitul lui Marte în Gemeni este unul puternic, stresant, dar cu destule avantaje. Ne-a dat viața peste cap în ultimele luni. Însă, nu înseamnă că pe 12 ianuarie, Marte va spune stop, ci din contră. Abia atunci o să-și arate mușchii cu adevărat.

Când Marte este retrograd, adică din luna octombrie a anului trecut, aduce şi foarte multă agresivitate. Fiind în Gemeni, semn guvernat de Mercur, vorbim de comunicare, de vorbe, de SMS-uri, de mail-uri, de toată zona aceasta, dar și de partea de transporturi. De aceea, se impune grijă mărită la toate drumurile pe care le faci, mai ales la cele pe distanță scurtă.

Pe 13 ianuarie, avem un sextil între Soarele din Capricorn și Neptun din Pești. Ne putem pune imaginația și inspirația la muncă. Și parcă nu vom fi atât de exigenți cu propria persoană. 

Pe 14 ianuarie, avem un trigon între Mercur retrograd din Capricorn și Nodul Nord din Taur. Un aspect bun pentru a ne gândi încotro vrem să o apucăm. Dar atenție, că amândouă planetele sunt în semne de pământ, deci nu este vorba de idealuri, ci de chestiuni cât mai pragmatice cu putință. De asemenea, acest trigon ne poate ajuta să reluăm unele idei mai vechi, mai diferite. Unele pentru care nu am avut curaj să luptăm. 

Pe 15 ianuarie, Venus din Vărsător face un careu cu Uranus din Taur. Vom cere spațiu și independență în relații. Acesta este un aspect tensionat care provoacă neliniște interioară. Ne aprindem repede, dar ne dezlipim la fel de repede. Aveți grijă și la cheltuieli!

Îți recomandăm să citești și: ULTIMATUMUL lui Saturn în Vărsător pentru toate zodiile până pe 7 martie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play