Horoscop 11 iunie pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Zodia cu nerăbdare

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Vezi previziunile zilnice oferite de Astrologul DC News, Daniela Simulescu!

Astăzi, din perspectivă astrologică, analizăm careul dintre Marte și Pluto. Marte a intrat recent în Taur și formează un aspect tensionat cu Pluto în Vărsător. Acest aspect nu este deloc agreabil, nici la nivel personal, nici la nivel global.

Pot apărea conflicte, momente de frustrare, dorința de a manipula și a exercita presiuni asupra altora. Este un aspect destul de exploziv.

Horoscop 11 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Instabilitate pentru o zodie

Taur/Ascendent în Taur

Marte este în semnul tău și face careul cu Pluto. Așadar, apar lupte de putere cu șefii, cu autoritățile, cu oamenii pe care îi vezi tu importanți în viața ta. Dar apare și nerăbdare pe măsură. 

Rac/Ascendent în Rac

Nu trebuie să ai deloc așteptări de la prieteni. Azi, nu trebuie să arunci cu banii în stânga și în dreapta, doar pentru a-i ajuta pe ceilalți, fără că ei să îți ceară asta. Cu cât vei dori să demonstrezi ceva azi, cu atât vei avea mai mult de suferit.

Zodiile care nu te vor lăsa niciodată să câștigi. Primul loc este numai al lor!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Astrologul te îndeamnă să ai foarte mare grijă la călătoriile pe care le faci, dar și la examenele pe care le dai. Nu te grăbi!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte este guvernatorul tău și face careul cu Pluto. Așadar, relația ta nu este neapărat cea mai liniștită. Dacă este prea liniștită, ar trebui să te sperii. Înseamnă că este ceva acolo ce ar trebui să afli.

Amos, tarotolog: Karma este un bagaj! În urma unei acțiuni, vine răsplata sau plata!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Poate să fie și cea mai romantică zi, dar și cea mai eșuată. De ce spunem asta? Pentru că Marte este în Casa a cincea și face careul cu Pluto din Casa a doua. Așadar, te vinzi pe nimic. Ești atât de neîncrezător în propria putere, încât tinzi să te faci preș în fata celorlalți. Ar fi mai bine să te gândești dacă merită sau nu.

Ce aduce Marte pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn. „Caută lucrurile care îți fac inima să vibreze!”

Pești/Ascendent în Pești

Vorbele voastre sunt precum bumerangul azi. Chiar dacă spui lucruri cu cele mai bune intenții, s-ar putea să faci mult rău. Imaginează-ți replicile tale precum niște gloanțe sau săgeți. Ai grijă cu cine și când le folosești.

Ai în vedere și următorul articol: Numerologie. Cât succes poți avea în carieră în funcție de cifra destinului? Nu toată lumea este norocoasă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel