Horoscop 12 mai 2023. Sextil Mercur retrograd-Saturn. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 12 mai 2023, 08:46 | Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Azi, Mercur retrograd din Taur va reface un sextil cu Saturn din Pești.

Pe 12 mai, Mercur retrograd din Taur va reface un sextil cu Saturn din Pești. Acest aspect ne ajută să ne calculăm și cuvintele. Gândim, socotim și abia pe urmă vorbim sau scriem. Și cum Mercur este retrograd, vă dați seama că totul se va face într-un ritm și mai lent ca de obicei. 

Ce evenimente importante vor avea loc anul acesta din punct de vedere astrologic?

16 MAI: JUPITER INTRĂ ÎN TAUR

Planeta abundenței intră în semnul care adoră cel mai mult resursele concrete. Pe plan personal, vom fi preocupați de a ne crește veniturile, dar și de a economisi. Pe plan mondial, acest tranzit ne va obliga să găsim alte surse de energie, să ne schimbăm sistemul de valori, dar și să ținem mai mult ca niciodată la granițe, la limitele teritoriale. Ne vom întoarce din nou la munca pământului. Agricultura va trebui modernizată. 

Este cazul să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Adică, da, să avem ca bază principală stabilitatea. Dar cine nu investește, nu câștigă!

Previziuni Jupiter în Taur. Astrolog Cătălina Mărăcineanu: "Să-l folosim pentru creștere și expansiune în toate aspectele vieții noastre."

23 IULIE: VENUS ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL LEULUI

Până pe 4 septembrie, relațiile personale vor fi testate. De altfel, vara anului 2023 va fi destul de incendiară din punct de vedere amoros! Venus retrogradă poate (re)aduce oameni în viața noastră care nu sunt neapărat meniți să devină partenerii noștri oficiali, ci mai degrabă să ne învețe de ce anume avem nevoie pentru o relație sănătoasă și autentică. Mulți vor avea de-a face cu o dragoste de-o vară!

Ce spune semnul lui Venus despre relaţiile tale?

3 OCTOMBRIE: LILITH INTRĂ ÎN FECIOARĂ

Acest tranzit ne va arăta că nimeni nu ne ridică statuie în fața locului de muncă. Mulți vor descoperi că exagerează cu munca și că o fac din cauza unor frici profunde. De asemenea, ipohondria va fi la ordinea zilei. Am putea spune că Lilith în Fecioară ne va învăța să ne ocupăm mai mult de prevenție. 

Îți recomandăm să vezi și: TENSIUNI și CÂȘTIGURI pentru următoarele patru zodii. Ce nu va mai fi la fel până la toamnă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience