Horoscop 13 ianuarie 2023. Sextil Soare-Neptun. Previziunile zilei pentru fiecare zodie și ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
pixabay.com
EXCLUSIV
pixabay.com

Horoscop zilnic. Azi, avem un sextil între Soarele din Capricorn și Neptun din Pești.

Pe 13 ianuarie, avem un sextil între Soarele din Capricorn și Neptun din Pești. Ne putem pune imaginația și inspirația la muncă. Și parcă nu vom fi atât de exigenți cu propria persoană. 

Pe 14 ianuarie, avem un trigon între Mercur retrograd din Capricorn și Nodul Nord din Taur. Un aspect bun pentru a ne gândi încotro vrem să o apucăm. Dar atenție, că amândouă planetele sunt în semne de pământ, deci nu este vorba de idealuri, ci de chestiuni cât mai pragmatice cu putință. De asemenea, acest trigon ne poate ajuta să reluăm unele idei mai vechi, mai diferite. Unele pentru care nu am avut curaj să luptăm. 

Pe 15 ianuarie, Venus din Vărsător face un careu cu Uranus din Taur. Vom cere spațiu și independență în relații. Acesta este un aspect tensionat care provoacă neliniște interioară. Ne aprindem repede, dar ne dezlipim la fel de repede. Aveți grijă și la cheltuieli!

Pe 18 ianuarie, Mercur își reia mersul direct în semnul Capricornului. Un aspect foarte bun pentru începutul anului! De ce? Vom putea lua decizii grele și nu vom mai reveni asupra ele. Ne vom asuma ceea ce altădată nici nu visam. Pragmatismul va deveni un beneficiu și nu un dezavantaj. Și bineînțeles, tot ce ține de comunicare, transporturi, documente nu va mai cunoaște amânări. Efectele retrogradării se vor mai întinde până pe 11 februarie.

Pe 20 ianuarie, Soarele intră în Vărsător. Vom trece de la energia rigidă a Capricornului la cea noncomformistă a Vărsătorului. Vom încerca să schimbăm regulile şi normele. Vom încerca să revoluționăm un domeniu. Cum Soarele se va întâlni ultima dată cu Saturn, ne vom da seama de efectele instabilității din martie 2020 încoace. 

Pe 21 ianuarie, avem o Lună Nouă în Vărsător. Este o zi în care ne putem pune intenții legate de vitorul nostru. Vărsătorul vorbește și despre un oarecare grad de independență în plus. Poate vom dori mai multă libertate de la serviciu, poate vom cere mai multă flexibilitate sau poate ne vom implica în proiecte de responsabilitate socială. De asemenea, putem învăța cum să înlocuim un obicei toxic cu unul sănătos.

Pe 27 ianuarie, Venus intră în Pești. 2023 este un an important pentru Venus. Pentru că va retrograda. De aceea, fiecare schimbare a planetei iubirii trebuie observată cu mai multă atenție. Cuvinte cheie în această perioadă: Iubire, toleranță, acceptare, bucurie, plăcere, visare. 

Îți recomandăm să citești și: Cu ce problemă se confruntă fiecare zodie în 2023? Încercări serioase pentru Leu, Fecioară și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel