Horoscop 14 septembrie 2022. Luna tranzitează semnul Taurului. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 14 sep 2022, 09:13 | Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ne apropiem de careul Venus-Marte. 

Informații despre actuala retrogradare a lui Mercur(până pe 2 octombrie)

Și de această dată, Mercur retrograd revine dintr-un semn de aer într-unul de pământ. Acum din Balanță în Fecioară. Ce vrea această retrogradare? 

„Nu trebuie să fim forme fără fond” spune astrologul Daniela Simulescu cu privire la întoarcerea lui Mercur din Balanță în Fecioară. Nu trebuie să ne uităm doar la ambalajul frumos, doar la ce anume se vede la suprafață, nu trebuie să spunem „da”, doar ca să fie bine, ci trebuie să scoatem și ce este sub tencuială pentru a putea funcționa mai bine mai departe. Toate lucrurile care se vor întâmpla sunt menite să ne arate ceva ce avem nevoie să corectăm.

Vedem cu Mercur retrograd unde am jucat teatru, unde nu am fost noi înșine, unde nu am fost reali, unde nu am fost autentici. Ne întâlnim cu oameni pe care nu i-am mai văzut de mult și vedem dacă ne mai putem da o șansă alături de ei sau vedem unde anume am greșit și încercăm să corectăm. 

Dacă în această perioadă de retrogradare primiți un diagnostic, nu îl luați ca atare, ci mai degrabă verificați-l, cereți și a doua părere. Ca de obicei, Mercur retrograd va aduce amânări și foarte multe întârzieri, posibile căderi ale rețelelor sociale, probleme cu drumurile. Astrologul vă recomandă să aveți grijă la accidente auto, mai ales că și Marte va retrograda. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play