Horoscop 16 martie 2023. Triplă conjuncție în Pești. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 16 Martie 2023, 08:53 | Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi, avem o triplă conjuncție în semnul Peștilor. 

Pe 16 martie vom avea o triplă conjuncție în semnul Peștilor. Soarele va face conjuncție cu Mercur și cu Neptun. Va fi foarte dificil să îți dai seama ce este real și ce nu. Simțurile vor fi hiperbolizate și există riscul să te lași purtat de orice. Vom reacționa precum niște bureți: preluăm totul din jurul nostru, nu filtrăm nimic și la un moment dat, ne vom simți confuzi. Date fiind vremurile în care trăim, predilecția pentru dezinformare va fi uriașă. Și de asemenea, și nevoia noastră de a crede în orice și oricine. Mai ales dacă ne atinge o emoție. Frici iraționale vor întâlni la tot pasul. Adică, vom interpreta într-un mod distorsionat informațiile. Sensibilitatea exagerată ne poate împiedica să luăm decizii obiective și să găsim soluții la problemele cotidiene. Va fi imposibil de a face diferența între iluzie și realitate. Ziua poate fi bună pentru meditație, rugăciune, spiritualitate în orice formă, artă, cultură, psihoterapie. Dar îngrozitoare pentru decizii importante.

Tot pe data de 16 martie, avem un careu între Venus din Berbec și Pluto din Capricorn. Venus, planeta iubirii, a plăcerii, a pasiunii și a banilor va face un careu cu Pluto, planeta căreia îi place să dezgroape trecutul și să ne încingă „demonii de la subsol”. Așa că apar tensiuni, gelozii, crize în zona amoroasă. Vom asista la lupte pentru putere.

Pe 17 martie, Venus își începe tranzitul în semnul Taurului. Ne aduce în prim-plan o perioadă plină de bucurie, poftă, plăcere și dorința de a primi tot ce e mai bun pentru noi. Acest tranzit care durează până pe 11 aprilie ne poate face să și economisim niște bani sau să obținem venituri în plus. Pentru a arăta mai bine, ne putem lua niște haine noi din materiale de calitate. Toată zona de hrană începe să fie puțin mai pretențioasă într-un sens bun: vrem să ne bucurăm de mâncăruri fine, băuturi de calitate, dulciuri rafinate. Totodată, relațional vom avea de câștigat, deși e posibil să venim cu un plus de posesivitate. 

Pe 19 martie, Mercur intră în Berbec. Tranzitul acesta este echivalentul zicalei "Cine nu e gata, e luat cu lopata!". Tranzitul va avea loc în perioada 19 martie - 3 aprilie, adică două săptămâni în care suntem chemaţi să acţionăm şi să luăm deciziile mult amânate sau să spunem lucrurile pe care le-am ținut în noi multă vreme. O perioadă de furie, de cuvinte dureroase, dar poate fi o perioadă cu folos dacă ne putem gestiona furia într-un mod productiv. 

Pe 20 martie, Soarele intră în Berbec/Echinocțiul de primăvară. Începe primăvara din punct de vedere astronomic și astrologic. Acest sezon al Berbecului va fi unul special! Pentru că Soarele se va întâlni cu Jupiter. Vom avea nevoie de prospețime, de o lua de la capăt, de acțiune. Bineînțeles, combustibilul din spate va fi furia. Cea încapsulată mult timp. Timp de o lună vom avea ocazia să o transpunem în mod sănătos. 

Îți recomandăm să citești și articolul: Zodia binecuvântată de Divinitate. Alte TREI zodii primesc vești importante de la astre: "Nu-ți va fi deloc pe plac!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play