Horoscop 17 aprilie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Hristos a înviat! Prima zi a săptămânii este una liniștită din punct de vedere astrologic. 

Prima parte a săptămânii este una liniștită, dar să știți că finalul ei va fi destul de zbuciumat!

Cele două evenimente speciale, Eclipsa de Soare și retrogradarea lui Mercur în Taur, ne vor obliga să decidem ce alegem: trecutul sau prezentul. 

20 APRILIE: ECLIPSĂ DE SOARE/LUNĂ NOUĂ ÎN BERBEC 

În 2023, universul ne pregătește câteva surprize! Avem parte a doua Lună Nouă în semnul Berbecului(precedenta a fost pe 21 martie), acompaniată și de o Eclipsă de Soare. De data aceasta, Jupiter este foarte aproape. Deci o zi nemaipomenită pentru a debuta într-un anumit domeniu. 

Atenție la sezonul eclipselor!

Perioada dintre următoarele două eclipse(20 aprilie - 5 mai) ar putea veni cu revelații, însă acestea vor fi trăite doar după ce vom trece prin crize. Cei cu marcaj fix în astrogramă vor fi cei mai afectați.

Aceste evenimente astrologice nu sunt legate doar de simple zile care vin și trec, ci mai degrabă semnalizează crearea și desfășurarea unui întreg proces al cărei energii va fi resimțită pentru mai mult timp, mai ales în cazul eclipselor.  

Nimic nu este întâmplător în această perioadă, ci tot ce este scos la suprafață ni se arată acum cu un scop. Vin în fața noastră pentru a ne decide să lăsăm în sfârșit în urmă ce nu ni se mai potrivește, ce ne face rău, ce ne rănește. Faptul că opunem rezistență schimbărilor nu face decât să înrăutățească situația. 

21 APRILIE: MERCUR RETROGRAD ÎN TAUR

Pe 21 aprilie, Mercur își începe retrogradarea în semnul Taurului, care va ține până pe 15 mai. Acest tranzit vrea să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Nu vine în niciun caz să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali, dar și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Toate deciziile financiare luate în ultimele săptămâni vor fi reluate. În plus, va trebui, ne place sau nu, să avem răbdare. Mercur retrograd în Taur este precum un sol al tranzitului lui Jupiter în același semn, care va începe în data de 16 mai. 

Află care este calendarul eclipselor din 2023!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel