Horoscop 17 februarie 2023. Careu Mercur-Nodurile Lunare. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Azi, Mercur din Vărsător face careu cu Nodurile Lunare de pe axa Taur-Scorpion.

Vă spuneam că aspectele acestei luni sunt potrivite pentru a sărbători dragostea în toate formele sale!

Chiar dacă februarie nu are evenimente marcante, sunt menite să ne facă trecerea între două faze importante mai ușoară. Vorbim despre tranzitele lui Saturn în Pești și Pluto în Vărsător, din luna martie. Până atunci, însă, am face bine să conștientizăm ce este real în viața noastră și ce nu. Totodată, trebuie să facem pace cu trecutul și să acceptăm că ne place să ne mințim, atât pe plan personal, cât și profesional.

Pe 17 februarie, Mercur din Vărsător face careu cu Nodurile Lunare de pe axa Taur-Scorpion. Vrem noutate în viața noastră, ne gândim la unele planuri, dar nu suntem în stare să renunțăm la unele atașamente. Și astfel apare o tensiune interioară. Vom căuta validare în exterior, când de fapt răspunsul este tot în noi. 

Pe 18 februarie, Mercur din Vărsător face un sextil cu Jupiter din Berbec. Dacă ai așteptat momentul în care să îți expui ideile, aceasta va fi ziua! Comunicăm cu multă încredere, facem conexiuni și suntem curioși. Ne putem gândi la planurile pentru viitorul apropiat fără frică. Și suntem mult mai sociabili. 

Pe 19 februarie, Soarele intră în semnul Peștilor. Un soi de sezon bun pentru hibernare. Ne pregăteste de primăvara din punct de vedere astronomic/astrologic. Perioadă perfectă pentru a evada puţin din cotidian spre tărâmul imaginaţiei, creativităţii. Poţi citi o carte nouă dintr-o categorie la care nu te-ai fi gândit sau să vezi un film, un documentar sau chiar poţi să începi să creezi ceva. De asemenea suntem expuși unor vicii, aşa că trebuie să grijă la felul în care ne petrecem timpul liber. Tot noi ne vom plânge la finalul zilei.

Venus din Pești face un sextil cu Pluto din Capricorn. Îți recapeți puterea și încrederea. Partenerul vede asta și apreciază că devii responsabil de propriile fapte. De altfel, te implici ca nimeni altul în relație. Te deschizi, devii mai vulnerabil și mai onest față de persoana iubită.

Pe 20 februarie, avem o Lună Nouă în Pești și intrarea lui Venus în Berbec. Luna Nouă din Pești este clipa cea mai potrivită pentru rugăciune, meditație și alte ritualuri spirituale. Dacă ai așteptat momentul să te apuci, profită de această zi. De asemenea, te poți ierta, împăca cu propria persoană. 

Venus în Berbec ne va face să fim foarte cuceritori, să fim atrași de aceia care ne par a fi câștigătorii, dintr-o dată simțim o atracție puternică pentru bărbații „macho” și femeile „fatale”. Pericolul este că ne vom lăsa atrași imediat în relații, în aventuri scurte pentru că energia lui Venus va produce acea dorință arzătoare, acea nevoie de pasiune.

Poate ești interesat și de: Cele PATRU zodii care mai pot profita de luna iubirii. O zodie se poate împăca: "Poți face primul pas"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel