Horoscop 18-24 septembrie 2023. Astrolog Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Evenimentul cheie al săptămânii este Echinocțiul de toamnă/intrarea Soarelui în Balanță. 

Youtube video image

Zilele trecute, Mercur și-a oprit retrogradarea în semnul Fecioarei, unde va mai rămâne până pe 5 octombrie. 

A doua parte a lunii septembrie se anunță a fi una mult mai liniștită. Urmează Echinocțiul de toamnă(23 septembrie) și Luna Plină din Berbec(29 septembrie). 

Și cumva, putem spune că am epuizat evenimentele marcante ale lui 2023. Până în 2024, astrele ne permit să ne ocupăm de ale noastre, de rutină, de relațiile cu oamenii apropiați, dar și de resurse. 

Îți recomandăm Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Lilith mai rămâne în Leu până pe 3 octombrie, când își va începe tranzitul în Fecioară. Până atunci, vom fi în continuare înclinați să arătăm cine suntem noi, ce facem, de ce suntem în stare, Lilith în Leu are o rană narcisică și un ego mărit. Ne vor activa doar oamenii aroganți, puternici sau vanitoși. Fie persoanele publice, fie cele din jurul nostru. 

Luna Plină în Taur – Eclipsa parțială de Lună, de pe 28 octombrie 2023. Luna Plină va fi în conjuncție cu Jupiter și în opoziție cu Marte și Mercur. Acest eveniment va declanșa unele evenimente în urma cărora se vor lua decizii importante pe plan financiar. 

Saturn este retrograd până pe 4 noiembrie în Pești. Minciunile și iluziile vor fi dărâmate datorită/din cauza acestui tranzit. Cele mai afectate vor fi semnele mutabile din zodiac, deci Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Saturn este planeta care ne oferă lecții. Și nu unele foarte simple, ci lecții grele, din care să avem ceva de învățat.

Însă, în egală măsură, dacă ne-am făcut bine treaba, Saturn nu este aici doar să ne pedepsească, ci aduce cu sine și multe oportunități. Dar pentru asta, trebuie să fim mult mai responsabili și să nu ne mai mințim singuri.

De fapt, Saturn vrea să ne arate ce putem realiza cu adevărat. Fără ocolișuri și speranțe deșarte.

Află mai multe despre Tranzitul lui Saturn retrograd în Pești. Previziuni complete pentru fiecare zodie/ascendent

Jupiter este retrograd în semnul Taurului până pe 30 decembrie. Jupiter, planeta abundenței, norocului și bunăstării, ne-a alimentat optimismul și a inspirat aspirațiile. Dar, așa cum se întâmplă cu toate planetele când sunt în fază de retrogradare, energia sa expansivă și binefăcătoare se va întoarce spre interior, provocând introspecție și evaluare. De data aceasta, va trebui să ne refacem sistemul de valori și să ne punem un preț. Pe care să îl cerem. Cei cu marcaj fix în astrogramele natale(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) vor primi “un șut” de la astre. Își vor da seama că nu trebuie tot timpul să aștepte o criză pentru a face o schimbare în bine. 

Citește și Jupiter Retrograd în Taur și ce înseamnă asta pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel