Tranzitul lui Saturn retrograd în Pești. Previziuni complete pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe data de 17 iunie, Saturn își va începe retrogradarea în ultimul semn al zodiacului. Află previziunile pentru fiecare zodie/ascendent.

 

Saturn o să își înceapă în doar două zile retrogradarea în Pești, care va dura până pe 4 noiembrie.

Așadar, tot ce ai construit din data de 7 martie, când Saturn și-a început tranzitul în acest ultim semn al zodiacului, va fi destul de testat pentru o bună perioadă. De asemenea, vom avea impresia că totul o să fie încetinit, blocat, amânat.

De altfel, Saturn își dorește să ne arate ce putem să realizăm, cu adevărat. Dacă ne-am făcut bine treaba, Saturn nu este aici doar să ne pedepsească, ci aduce și multe oportunități.

Trebuie să menționăm faptul că nativii cei mai marcați de acest tranzit vor fi Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii.

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Saturn va retrograda în Casa a 12-a, o casă a sănătății, a fricii, a pierderilor. Cu Saturn retrograd în această casă, toată victimizarea și ideea că doar ție ți se întâmplă lucruri rele și că ai ghinion trebuie să dispară. Saturn vrea să te retragi puțin, să te izolezi, să nu mai ai cui să te plângi atât de mult. Acest tranzit vrea de la tine să scapi de orice viciu. Și nu vorbim doar despre o substanță neapărat. Poate să fie vorba și despre conștientizarea, acceptarea și descoperirea faptului că unele lucruri nu funcționează. Vezi previziunile complete pentru Berbec aici.

Taur/Ascendent în Taur

Saturn va retrograda în Casa a 11-a și îți poate aduce niște situații de nu o să îți vină să crezi. Vrea să îți arate că dacă nu primești ceea ce meriți, mai bine cauți altceva. Dacă ai avut niște planuri, trebuie să le ștergi, ca să construiești altele, mult mai serioase. Să nu uităm că Saturn își dorește adaptare, mai multă maturizare. Te vrea mai serios. Tot ce ține de copii va fi mai complicat până la final de retrogradare. Sunt anunțate schimbări și în relațiile cu prietenii. Vezi previziunile complete pentru Taur aici.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Saturn va retrograda în Casa a 10-a, a carierei. Și te obligă să fii și mai responsabil pentru ceea ce faci, să preiei controlul și să ai mai multă putere, să te descurci. Vorbim despre un fel de maturizare pe plan profesional. Poate apărea o căsătorie sau extinderea familiei pentru anumiți nativi. O să apară o maturizare pe toate planurile, așa că fii pregătit. Vezi previziunile complete pentru Gemeni aici.

Rac/Ascendent în Rac

Saturn va retrograda în Casa a 9-a și îți mai oferă o șansă. Dacă ai de dat examene, această planetă aduce șanse și beneficii. Totodată, cu Saturn în Casă a 9-a, toate chestiunile juridice, legale, sunt întârziate și blocate. Poți fi des pus pe drumuri. Relația ta cu tot ce înseamnă credință, religie, va avea de suferit. Până în noiembrie, poți trece prin niște teste extraordinare. Vezi previziunile complete pentru Rac aici.

Leu/Ascendent în Leu

O să îl ai pe Saturn retrograd în Casa a 8-a. Nu mai trebuie să ții cu dinții de nimic. Trebuie să înțelegi că poți să funcționezi foarte bine și fără anumite persoane sau situații. Când Saturn retrogradează în această casă, te face să te confrunți cu aceste frici ale tale. În egală măsură, Saturn retrograd vrea să fii cât mai centrat pe tine și nu pe alții. Vezi previziunile complete pentru Leu aici.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn va retrograda în Casa a 7-a. Ar fi recomandat să te gândești dacă ți-ai dat seama, din martie până acum, că dragostea autentică nu este aceea cu fluturași în stomac! Saturn vrea să te facă să înțelegi că poate la tine este o problemă când vine vorba de relații. Nu trebuie să mai existe în vocabularul tău verbul "a îndura". Nu trebuie să neglijezi nici sănătatea în următoarele luni. Vezi previziunile complete pentru Fecioară aici.

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu Saturn retrograd în Casa a 6-a, apare foarte multă muncă. Relațiile cu colegii vor fi și ele diferite. Iar cum Saturn retrogradează, reia tot ce a apărut din martie până acum și te face să îți dai seama că nu prea este bine să te implici în problemele personale ale colegilor. Sau să te implici prea mult în problemele de la locul de muncă. Cere sprijin, fiindcă va conta foarte mult în această perioadă. Vezi previziunile complete pentru Balanță aici.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Saturn va retrograda în Casa a 5-a, deci o să privești altfel relațiile în care te afli. Saturn retrograd vrea să te învețe că fericirea ta nu este obligația celuilalt, ci doar a ta. Dintr-o dată, poți observa că nu mai ești atât de romantic, pentru că îți dai seama că nu te ajută la nimic. Sau ai trecut prin niște situații din martie și până acum în care ai visat cu ochii deschiși și ți-ai dat seama că nimic nu are de-a face cu realitatea. Același Saturn poate să vină cu ceva nou în viața ta. De ce nu, poate chiar cu un copil. Vezi previziunile complete pentru Scorpion aici.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

La tine, Saturn va retrograda în Casa a 4-a. Și vrea să îți găsești o bază, un loc sau o fundație pe care să te așezi. Putem vorbi despre o casă, despre mutatul în altă parte sau despre construirea unei familii. Sau, deopotrivă, poți relua discuțiile cu familia în care te-ai născut. Și în familia ta se pot întâmpla tot felul de situații, dar și în cea a partenerului. Poți auzi tot felul de vești neplăcute. O să simți că lucrurile se mișcă uneori cu viteza melcului. Vezi previziunile complete pentru Săgetător aici.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn retrogradează în Casa a 3-a. Fiind guvernatorul tău, acest tranzit îți priește și când este direct, dar și când este retrograd. Gândește-te, din martie până în prezent, cum au fost relațiile cu frații, cu surorile, cu vecinii, cu oamenii apropiați. Totodată, ia în calcul și faptul că te-ai bazat foarte mult pe banii pe care i-ai scos din muncă. Ai putea să te gândești la cum să faci acești bani să muncească în folosul tău. Este un moment bun să înveți. Vezi previziunile complete pentru Capricorn aici.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn este guvernatorul tău și va retrograda în Casa a 2-a. Din martie și până acum, în ce fel ai stat cu banii? Descoperi că ai cam cheltuit aiurea sumele de bani avute. Ai face bine să faci o curățenie clară în bani și să încerci să mai faci niște economii. Este recomandat să cheltui banii doar pe ceea ce contează cu adevărat. Educația financiară este un laitmotiv până în noiembrie. Vezi previziunile complete pentru Vărsător aici.

Pești/Ascendent în Pești

Saturn o să retrogradeze în semnul tău. Încearcă să pui pe primul loc sănătatea ta fizică, dar și cea mintală. Saturn vine cu niște limite și te poți trezi cu anumite dureri, indiferent de vârsta pe care o ai. Cei care au neglijat sănătatea, vor avea ceva de muncă, în timp ce aceia care s-au ocupat de analize sau tratamente se pot bucura de o perioada bună. Ce mai face Saturn? Te face să petreci mai mult timp în propria companie, mai selectiv. Vezi previziunile complete pentru Pești aici.

Poți să vezi și: La ce să ne așteptăm cu Saturn retrograd în Pești? Opiniile astrologilor internaționali

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel