Horoscop 2 ianuarie 2022. Două evenimente astrologice IMPORTANTE astăzi. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Pe 2 ianuarie, avem prima Lună Nouă din 2022, în semnul Capricornului. Iar Mercur, planeta comunicării, intră în Vărsător. Cu alte cuvinte, este o zi potrivită pentru a ne gândi la planuri, obiective pe termen lung, dar și la situațiile care cer o doză în plus de maturitate din partea noastră. Mercur ne va ajuta să fim noncomformiști în idei și comunicare.

Berbec

Luna Nouă te invită să te gândești la evoluția ta pe plan profesional. Dacă vrei o altă carieră, un nou loc de muncă sau să fii avansat.

Taur

Credința în forțele proprii va fi arma ta secretă. Poți face o călătorie sau te poți gândi la una. De asemenea, o zi bună pentru discuții filosofice.

Gemeni

Luna Nouă îți va atinge cele mai sensibile puncte. Reacțiile mai ciudate de astăzi se datorează unor situații mai vechi.

Rac

Luna Nouă cere prospețime în modul în care te raportezi la relații. Atât în cele pe care le ai, dar și în cele pe care ți le dorești.

Leu

Dacă vrei să funcționeze viața ta mai bine, începe cu eficientizarea rutinei cotidiene. Disciplina și modestia te vor ajuta enorm astăzi.

Fecioară

Luna Nouă se petrece acolo unde este nevoie mare. Adică, în casa iubirii, a pasiunii, a plăcerilor, a bucuriei de viață. Știi ce ai de făcut!

Balanță

Liniștea sufletească este baza pe care poți contrui orice. Iar Luna Nouă vrea să te forțeze să nu neglijezi deloc acest aspect.

Citeşte AICI previziunile pentru toate zodiile!

 

Principalele evenimente ale lunii ianuarie 2022

 

Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Citeşte şi: Horoscop ianuarie 2022 pentru TOATE zodiile!

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel