Horoscop ianuarie 2022 pentru TOATE zodiile!

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
EXCLUSIV

Prima lună a anului va avea multe aspecte legate de statut și ambițiile din zona profesională. 

Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

BERBEC / cei cu ascendent în BERBEC

În prima parte a lunii ianuarie, ţi se pare că eşti stăpânul lumii, că le poţi face pe toate, le poţi duce pe toate. Cu Marte în Săgetător, ai impresia că nu există limite pentru tine. Spiritul de aventură este uimitor.

Când te întorci la serviciu, eşti mai energic ca niciodată. În partea socială, cu prietenii, ai tot felul de iniţiative, de idei, ai energie, ai forţă, ai vitalitate.

E adevărat că în casa a 10-a vor mai fi câteva planete. Vor fi Venus retrogradă, Mercur pentru o bună bucată de timp şi Pluto.

Chiar dacă te arunci în toate direcţiile cu Marte în Săgetător, undeva la sfârşitul lunii, când intră în Capricorn, te vei aşeza. Permite-ţi, cel puţin primele trei săptămâni ale lunii ianuarie, să fii cât mai îndrăzneţ, cât mai tupeist, cât mai activ, cât mai curajos şi să îţi setezi nişte obiective pe care altă dată nu le-ai fi avut în vedere. Ai nevoie să te duci cât mai departe.

Pe urmă, spre finalul lunii ianuarie, este cazul să începi să te gândeşti: Sunt unde trebuie? Am construit autentic? Următorul nivel care va fi?

Vezi aici predicţiile complete pentru BERBEC / cei cu ascendent în BERBEC

TAUR / cei cu ascendent în TAUR

Începeţi anul cu Venus, guvernatoarea voastră, retrogradă. La voi nu e anul în care să aveţi un start din ianuarie, ci mai degrabă trebuie să reajustaţi, să regândiţi nişte obiective, nişte principii pe care le-aţi avut în 2021 şi care nu au funcţionat la fel de bine pentru voi.

Trebuie să vă renegociaţi limitele personale şi pe undeva o să conştientizaţi că aţi avea nevoie de mai mult, aţi studia mai mult, aţi călători mai mult, v-aţi apropia de o religie mai mult. Aveţi nevoie de zona aceasta de creştere interioară, de dezvoltare personală. La fiecare se produce într-un fel sau altul.

Cert este că, dacă începeţi aşa anul, aţi face bine să îl terminaţi la fel.

Vorbim şi de faptul că îl avem pe Marte în casa a 8-a. Marte va intra în casa a 9-a pe 24 ianuarie. Stând acolo, deranjează puţin tot ce înseamnă această parte de taxe, impozite, datorii şi dintr-o dată, la început de an, poate să nu vă pese de nimeni şi nimic pentru că ştiţi că aveţi de dat bani în stânga şi în dreapta, bani pe care voi consideraţi că nu ar trebui să îi daţi.

Sfatul astrelor este, mai ales în prima parte a anului, în luna ianuarie, să vă plătiţi toate datoriile sau să mai stingeţi din ele şi să vă ocupaţi de dezvoltarea personală. 

Vezi aici predicţiile complete pentru TAUR / cei cu ascendent în TAUR

GEMENI / cei cu ascendent în GEMENI

Pentru că Venus este retrogradă, pentru că Marte este în casa a 7-a la voi până pe 24 ianuarie, vreau să ţineţi cont de un relaţiile personale pe care le aveţi cu membrii familiei. Toate relaţiile, atât cele personale, cât şi cele profesionale, vor trece prin teste.

Pe undeva, vă veţi da seama că voi consumaţi mai multă energie decât e cazul sau nu investiţi la fel de mult precum investeşte cealaltă persoană. Dar trebuie să aveţi ochii deschişi şi să vă lăsaţi să vedeţi lucrul acesta, nu să lăsaţi totul de la sine. Eu cu persoana asta cât timp vorbesc, cât timp petrec, cât investesc, cât de mult îmi pasă de ea. Ea nu dă semne înapoi. Mă deranjează, nu mă deranjează, să mă implic mai mult sau mai puţin. Vedeţi unde aţi impus nişte limite faţă de relaţiile personale.

Jupiter intrând în casa a 10-a, profesional s-ar putea să se întâmple lucruri. Unele o să vi se pară corecte, altele nedrepte. Cert este că e nevoie de o schimbare.

Vezi aici predicţiile complete pentru GEMENI / cei cu ascendent în GEMENI

RAC / cei cu ascendent în RAC

Vorbim prima dată de Luna Nouă de pe 2 ianuarie care la voi va fi în casa a 7-a. La voi, ianuarie este o lună relaţională. E important să vă canalizaţi atenţia în acea zonă. Astrele vor cere să fiţi mult mai prezenţi în relaţiile pe care le aveţi, fie că este cu iubiţi, cu soţi, cu cineva de care vă place. Pot reapărea persoane în viaţa voastră, se pot rupe anumite alianţe. Relaţiile sunt cele mai importante în ianuarie.

Şi cât este Venus retrogradă în casa a 7-a ar fi păcat să nu deschideţi ochii şi să vă daţi seama: "Relaţia asta e cam blazată. Mai fac ceva cu ea? Mai construiesc? Ce mai schimb?". Sau "mai are rost să stau în relaţia asta? Ce aş putea face eu?".

În loc să dai tot timpul vina pe celălalt, întoarce asupra ta şi încearcă să îţi dai seama de reacţiile tale, de unde vin anumite trăiri interioare şi decât să le arunci pe celălalt, mai bine stai cu tine şi zici: "dom'le, mie nu îmi place că persoana respectivă întârzie sau nu îşi strânge lucrurile, dar hai să îi dau un exemplu".

Şi în momentul în care tu te schimbi şi vezi că persoana respectivă nu are nicio reacţie, atunci să iei o decizie.

Vezi aici predicţiile complete pentru RAC / cei cu ascendent în RAC

LEU / cei cu ascendent în LEU

Primul lucru despre care trebuie să discutăm este faptul că rămâi cu Saturn în casa a 7-a. Dacă până la sfârşitul lui 2021 a mai fost Jupiter în casa a 7-a, uite că din ianuarie rămâne doar Saturn. Casa a 7-a este casa relaţiilor, a parteneriatelor.

Dintr-o dată, vă treziţi: "Sunt singur! Dar vreau să fiu singur sau să intru într-o relaţie?"  sau "Am aşteptat să se întoarcă şi nu s-a mai întors. Ce fac?"

Saturn, pe de altă parte, ajută la consolidare, la închegare, la oficializarea relaţiei sau la anumite teste, destul de serioase, care o să vă apropie şi mai mult.

E adevărat, cu Saturn în casa a 7-a, nu simţim aşa o bucurie în cadrul relaţional. Trecem, mai degrabă, prin multe responsabilităţi în relaţie.

Vedeţi că pe partea relaţională, aveţi de muncă. În tot anul 2022 este de muncă. Mulţi poate veţi găsi momentul potrivit să divorţaţi. Venus îşi va opri retrogradarea pe 29 ianuarie. O să spuneţi că aţi tras de relaţie, că aţi muncit, aţi depus eforturi, aţi făcut sacrificii, nu mai merge. Sau poate aţi tras de singurătate şi vreţi să cunoaşteţi pe cineva.

Vezi aici predicţiile complete pentru LEU / cei cu ascendent în LEU

FECIOARĂ / cei cu ascendent în FECIOARĂ

În afară de faptul că Marte este în Săgetător până pe 24 ianuarie şi că lucrurile sunt agitate în familie, haideţi să vorbim de planul relaţional. Ăsta este cel mai important în anul 2022 pentru voi.

Jupiter va tranzita casa a 7-a, va ajunge lângă Neptun pe 12 aprilie. Acum, în acest moment şi până la finalul lunii, aveţi în casa a 5-a Soarele, aveţi Venus retrogradă lângă Pluto şi aveţi Mercur până pe 2 ianuarie.

Deci, începutul lui 2022 trebuie să vină cu următoarele întrebări: "Mă simt iubită în relaţie? Sunt apreciat/ă? Mă simt bine? Mă face să vibrez persoana respectivă? Am confortul necesar? Vreau să trec la următorul pas?"

Sau "nu mă simt bine, nu mă simt eu, hai să divorţez".

Vezi aici predicţiile complete pentru FECIOARĂ / cei cu ascendent în FECIOARĂ

BALANŢĂ / cei cu ascendent în BALANŢĂ

Venus, guvernatorul tău, e retrogradă la începutul anului. Ceea ce înseamnă că tu ai de ajustat, de corectat, de reluat nişte situaţii, majoritatea în sânul familiei, respectiv relaţiile cu părinţii, relaţiile cu ceilalţi membrii ai familiei sau poate cu partenerul/a sau poate cu locul unde stai. Eşti mulţumit? Vrei să schimbi? Vrei să te muţi? Vrei să aranjezi? Vrei să mai cumperi ceva? 

Plus că şi Mercur va retrograda acolo, undeva de pe 14 ianuarie, până pe 4 februarie. Nu îţi mai place locul unde stai. Dacă nu poţi să te muţi, vrei să aranjezi sau apar stricăciuni în casă şi trebuie să le rezolvi.

Aveţi în casa a 3-a pe Marte. E o lună bună pentru chestiuni administrative, pentru procese, pentru acte, documente, studii, comunicare, gândire, dezbateri, idei, negocieri şi este o lună bună pentru investiţii în ceea ce vă priveşte.

Pentru că Marte va intra în Capricorn pe data de 24 ianuarie, veţi vedea că partenerul va deveni mult mai încăpăţânat. Nu veţi înţelege ce se întâmplă.

Vezi aici predicţiile complete pentru BALANŢĂ / cei cu ascendent în BALANŢĂ

SCORPION / cei cu ascendent în SCORPION

Bani, bani, bani! Guvernatorul vostru, Marte, se află în casa a 2-a, casa banilor, până pe data de 24 ianuarie. Pe urmă, va trece în Capricorn, în casa a 3-a, unde este şi Venus. Îţi aduc aminte că este şi Pluto acolo şi pentru o bună perioadă de timp, va fi şi Soarele. 

Deci, vorbim de bani, vorbim de investiţii, vorbim de multiplicarea banilor. O parte bună din voi va fi interesată de achiziţii fonduri, criptomonede, loterie, ce vreţi voi. Prima parte a lunii este despre cum faceţi bani, de unde faceţi bani, cum îi înmulţiţi.

S-ar putea, pe ici, pe colo, să aveţi şi nişte pierderi, dar trebuie să comunicaţi. Şi unde nu vă daţi seama, vor apărea persoane care să vă zică: "Da, am făcut investiţii acolo, da am pus banii la banca respectivă, că era dobânda mai mare". Trebuie doar să spuneţi, să comunicaţi. Nu ţineţi în voi, cum sunteţi foarte închistaţi.

Luna ianuarie este bună pentru a cere un salariu mai mare, pentru a renegocia, pentru a cere o primă. Vă ştiţi valoarea, ştiţi ce puteţi şi vreţi să luptaţi, să trageţi cât mai mult.

Mergeţi înainte, fiţi puternici, fiţi destul de îndrăzneţi.

Vezi aici predicţiile complete pentru SCORPION / cei cu ascendent în SCORPION

SĂGETĂTOR / cei cu ascendent în SĂGETĂTOR

Păi, dacă în ianuarie nu se întâmplă ceva bun pentru tine, e doar vina ta. De ce spun asta? Pentru că Marte, guvernatorul Berbecului, o planetă care îţi prieşte foarte bine, este în semnul tău.

Iar cu Marte în semnul tău, încă de la începutul anului, îţi merg picioruşele, îţi merge tot, eşti plin de iniţiativă, de curaj, de forţă. Mai e şi agresivitate, şi impulsivitate pe alocuri, dar nici nu mai contează.

Cât ai Marte în semnul tău, ori te apuci sport, ori începi o afacere, ori schimbi locul de muncă, ori vrei să îţi consumi energia, dar într-un mod eficient, într-un mod din care să şi obţii ceva. De ce spun asta? Pentru că în casa a 2-a, mult timp în luna ianuarie, vei avea şi Mercur, şi Venus, şi Soare, şi Pluto şi pe 24 va intra şi Marte. Casa a doua este casa banilor, casa resurselor, casa veniturilor din muncă proprie.

Şi tu, la începutul, anului trebuie să tragi cât mai tare să cauţi un loc de muncă, să te implici într-un proiect, să iei decizii în familie, să fii tu "moţ" cum se spune. Dar dacă nu se întâmplă ceva, nu mai ai pe cine să dai vina. 

Vezi aici predicţiile complete pentru SĂGETĂTOR / cei cu ascendent în SĂGETĂTOR

CAPRICORN / cei cu ascendent în CAPRICORN

În afară de faptul că Marte e în casa a 12-a o mare parte a lunii, să nu uităm că aveţi Venus retrogradă în semnul vostru, Mercur până pe 2 ianuarie, Pluto toată luna şi din 24 ianuarie, va fi şi Marte.

Cu alte cuvinte, prima parte a lunii munciţi, dar rezultatele le veţi vedea după 24 ianuarie.

V-am tot atras atenţia că este o lună minunată, cât e Venus retrogradă, să schimbaţi ceva legat de înfăţişare. Poate mulţi vreţi să slăbiţi, să vă îngrăşaţi, vreţi o garderobă nouă.

Mai întâi, propria persoană, cum te îmbraci, cum te coafezi, cum te aranjezi, partea aceasta e importantă.

Ştiţi cum sunteţi până pe 24 ianuarie? Sunteţi pe principiul "tac şi fac". Dar, după 24 ianuarie, când intră Marte în semnul vostru, nici nu vreţi să tăceţi şi veţi face extraordinar de multe lucruri.

Intrarea lui Marte în semnul vostru pe 24 ianuarie vă ambiţionează, vă ajută.

Vezi aici predicţiile complete pentru CAPRICORN / cei cu ascendent în CAPRICORN

VĂRSĂTOR / cei cu ascendent în VĂRSĂTOR

Primul lucru pe care trebuie să vi-l menţionez este faptul că aţi rămas în casa I doar cu Saturn, ceea ce înseamnă că vi se pun nişte ochelari şi vedeţi lucrurile mai clar. Nu vă mai permiteţi să visaţi, să aveţi fantezii sau aşteptări.

Cu Saturn în casa I, totul este foarte serios. Nu mai sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri, nu mai sunteţi dispuşi să staţi în situaţii toxice. Nu înseamnă neapărat că în ianuarie faceţi pasul, dar măcar începeţi să vă daţi seama de realitatea crudă din jur.

Nu trebuie să fiţi cei mai pesimişti, dar trebuie să fiţi practici. Adică lăsaţi poveştile pentru alte persoane. Voi, în ianuarie sunteţi atenţi la timpul vostru, că Saturn asta vă arată. O dată că nu te mai ţin oasele, pielea, încheieturile, spatele. Resursele nu are rost să le cheltuieşti aiurea pe oricine, oricum şi Saturn mai zice "mai uită-te şi în buletin", adică să îţi conştientizezi şi vârsta şi zice "dom'le, ia-te mai în serios, că în 2021 nu prea te-ai luat!"

În 2021 a fost şi Jupiter în casa I la voi şi a zis "Hai, că merge! Hai, că trece!"

În 2022, Saturn rămâne singur în casa I şi nu o să vă lase.

Vezi aici predicţiile complete pentru VĂRSĂTOR / cei cu ascendent în VĂRSĂTOR

PEŞTI / cei cu ascendent în PEŞTI

Ce se întâmplă în ianuarie? Jupiter este în semnul vostru, Saturn rămâne în casa a 12-a. Jupiter zice aşa: "Uite, îţi permit anul acesta!"

Adu-ţi aminte ce s-a întâmplat anul trecut, în perioada mai-iulie 2021. Jupiter zice "hai să reluăm acum". 

Vrei un nou loc de muncă? Vrei un copil? Vrei o relaţie? Vrei o casă? Vrei să călătoreşti? Ce vrei? Hai să facem paşi în acest sens. Jupiter chiar te invită să faci paşi.

Atenţie! Jupiter te invită să şi înveţi. Vedeţi că voi, când citiţi că Jupiter e "marele benefic" şi că vine în semnul vostru şi vă dă de toate... Da, Jupiter dă, dar şi ia. Adică păcăleşte cât este în Peşti. Vă ia ochii, simţiţi că e totul ca în basm, că trebuie doar să speri, să crezi. 

Jupiter vorbeşte despre credinţa interioară. Inconştienţa poate avea uneori rezultate bune, dar în majoritatea cazurilor, nu are.

Deci, ce vă cere Jupiter în 2022?

Vezi aici predicţiile complete pentru PEŞTI / cei cu ascendent în PEŞTI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel