Horoscop 20 aprilie 2023. Eclipsă de Soare/Luna Nouă în Berbec. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Astăzi, vom avea Eclipsă de Soare/Luna Nouă în Berbec.

20 aprilie va fi încărcată de evenimente astrologice importante!

În primul rând, vom avea Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Berbec. Iată că, în 2023, avem parte a doua Lună Nouă în semnul Berbecului (precedenta a fost pe 21 martie), acompaniată și de o Eclipsă de Soare. De data aceasta, Jupiter este foarte aproape. Astfel, este o zi nemaipomenită pentru a debuta într-un anumit domeniu. 

Nu vorbim doar despre o zi care vine și trece. Ci ne oferă energie pentru mai mult timp, mai ales când discutăm despre o eclipsă. Poți înțelege că nimic nu se petrece întâmplător și că aceste evenimente vin în întâmpinarea noastră ca să lăsăm în urmă ceea ce ne face rău și ceea ce ne rănește.

De obicei, o Lună Nouă nu provoacă evenimente sau schimbări vizibile, ci mai degrabă ne va ajuta dacă vom vrea să ne punem intenții.

O Lună Nouă în Berbec este cel mai potrivit moment pentru începuturi, pentru a sparge gheața. Sau pentru a scăpa de anumite bariere pe care le avem. Deoarece Soarele și Luna se întâlnesc din nou în primul semn al zodiacului. Deci, avem toate datele necesare să o luăm de la capăt într-o oarecare privință.

Un alt eveniment este începerea Sezonului Taurului! Soarele iese din semnul curajos și energic al Berbecului și poposește în cel pragmatic și metodic al Taurului. Vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre. Mai mult decât atât, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să își respecte ritmul. Vom avea în gând doar Festina lente și Carpe diem!

Nici nu intră bine Soarele în Taur că și face un careu cu Pluto din Vărsător! Un careu pe semne fixe ne poate stresa, tensiona și provoca. Pe de o parte avem parte de forță interioară uimitoare, dar pe de altă parte ego-ul nostru ne bagă în belele. Vom trata totul ca pe o luptă de putere. 

Pe 21 aprilie, Mercur retrogradează în semnul Taurului. Acest tranzit vrea de la noi să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Nu vine în niciun caz să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali.

Ne dă și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Toate deciziile financiare luate în ultimele săptămâni vor fi reluate. 

În plus, va trebui, că ne place sau nu, să avem răbdare. Mercur retrograd în Taur este precum un sol al tranzitului lui Jupiter în același semn, care va începe pe data de 16 mai.

Poate vrei să citești și: Astrologii internaționali despre Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Berbec de pe 20 aprilie: "Apar oportunități rare!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel