Horoscop 20 ianuarie 2023. Soarele intră în Vărsător. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Horoscop zilnic. Azi, Soarele trece în semnul Vărsătorului.

Pe 20 ianuarie, Soarele trece în semnul Vărsătorului. După seriozitatea Capricornului, trecem la detașarea unui semn de aer. Timp de o lună vom fi expansivi, dornici să cunoaștem alți oameni, optimiști în ceea ce privește planurile de viitor, dar și dispuși să încălcăm puțin normele societății. Vărsătorului nu îi place spiritul de turmă. Vom fi mai deschiși la minte și dornici de varietate. 

De azi, începe o perioadă foarte bună pentru socializare și reformă. Până pe 19 februarie, vom deveni mai comunicativi, toleranți, prietenoși și deschiși la tot ce este nou. Indiferent de domeniu.

La fiecare 30 de zile aproximativ, Soarele vizitează un nou semn zodiacal. În timpul acestui „sezon”, toată lumea simte energia acestui semn astrologic predominant, indiferent care ar putea fi semnul vostru solar.

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere. Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Cum Soarele se va întâlni ultima oară cu Saturn (planeta seriozității va intra în Pești în martie și încă ceva: gândiți-vă că Saturn va mai reveni în acest semn abia în ianuarie 2050!), vă invit să vă gândiți la ceea ce a însemnat socialul pentru voi din martie 2020 încoace.

Pe 21 ianuarie avem prima Lună Nouă din 2021. În semnul Vărsătorului. Și bineînțeles că nu este un eveniment simplu. Spun asta pentru că Luna va fi în opoziție cu Lilith (conjuncție cu Priap) și în sextil cu Jupiter din Berbec.

Ar putea fi un moment bun pentru a ne face planuri noi sau pentru noi începuturi. Dar trebuie să avem grijă la motivația din spatele acestora. Pentru că dacă vom fugi de ceva ce nu știm să gestionăm, ne vom fura căciula singuri. Deci va trebui să găsim soluțiile pentru a ne vindeca unele traume mai întâi. 

Pe 22 ianuarie, Mercur din Capricorn face un trigon cu Nodul Nord din Taur. Un aspect bun pentru a ne gândi încotro vrem să o apucăm, mai ales că Mercur nu mai este retrograd. Dar atenție, că amândouă planetele sunt în semne de pământ, deci nu este vorba de idealuri, ci de chestiuni cât mai pragmatice cu putință.

Pe 27 ianuarie, Venus intră în Pești. 2023 este un an important pentru Venus. Pentru că va retrograda. De aceea, fiecare schimbare a planetei iubirii trebuie observată cu mai multă atenție. Cuvinte cheie în această perioadă: Iubire, toleranță, acceptare, bucurie, plăcere, visare.

Vezi și: ULTIMATUMUL lui Saturn în Vărsător pentru toate zodiile până pe 7 martie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel