Horoscop 2023. Materializarea dorințelor pentru Leu, Scorpion și Rac. Lecții pentru Fecioară, Capricorn și Gemeni

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 12 noi 2022, 16:31 | Categorie: Horoscop anual
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop 2023. Anul viitor se anunță plin de evenimente astrologice importante. 

Anul 2023 vorbește și despre materializare datorită tranzitului lui Jupiter în Taur, dar și despre desființarea unor părți ruginite ale egoului nostru din cauza tranzitului lui Saturn în Pești. Intrarea lui Pluto în Vărsător va avea și ea un efect în modul în care ne vom raporta de acum la oamenii din jurul nostru. Vom deveni destul de centrați pe propria persoană. Această atitudine va fi și o vulnerabilitate și o atitudine.

Unii dintre noi vor avea mai multe oportunități, alții mai multe lecții de învățat. 

Leu/Ascendent în Leu

După 16 mai, Jupiter va intra în casa carierei. Motiv de bucurie! Instabilitatea din ultimii ani v-a creat destule frustrări. Momente neașteptate vor mai exista și din 2023, dar Jupiter le mai îndulcește. Îți va oferi multe oportunități să îți arăți abilitățile, calitățile și creativitatea. Acest tranzit îi ajută atât pe cei salariați, cât și pe cei care au propriile proiecte. Te va acompania o dorință de creștere permanentă, de expansiune. Sunt șanse mari să îți găsești un nou loc de muncă, mult mai bine plătit. De altfel, siguranța financiară va fi destul de importantă. Când universul ajută, ego-ul crește. Astrele te invită să nu uiți de unde ai plecat. Că dacă nu, în 2023, te vei trezi și cu unele persoane care vor încerca să le arate celorlalți că ești prea răsfățat. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pe 16 mai, Jupiter, Marele Benefic, va intra în casa relațiilor. Cei singuri vor avea parte de multe oportunități. Adică vor cunoaște câțiva posibili parteneri. 2023 este și anul în care Scorpionii pot începe cele mai autentice relații din viața lor, se pot căsători sau vor avea momente de neuitat alături de persoana iubită. Dar pentru cei care nu au avut curajul să iasă dintr-o relație, deși este destul de toxică, Jupiter le va aduce încredere. Pe plan profesional, veștile sunt bune. 2023 vine cu un plus de vizibilitate, apreciere și validare din partea superiorilor. Cei care lucrează pe cont propriu sau care au propria afacere își vor îmbogăți portofoliul.

Rac/Ascendent în Rac

Din a doua parte a anului, te vei ocupa de planurile pentru viitorul apropiat. Doar că de data aceasta vei avea în vedere și viața personală. Vei fi mai atent la cum ești perceput de societate, de prieteni, de apropiați. Te vei implica în mai multe activități de grup. Îți deschizi orizontul și îți creezi noi idealuri. Îți faci noi prieteni, petreci timp de calitate cu aceia vechi, participi la tot felul de evenimente, călătorești mai des. Există riscul să devii mai egoist, să nu împărtășești momentele de bucurie cu familia. Poți primi o promovare, poți alege un alt domeniu de activitate sau poți primi mai multă responsabilitate.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În 2023 vei afla, nu în cel mai plăcut mod, că o relație serioasă nu se bazează doar pe iubire. Pe fluturașii din stomac, pe chimie, spontaneitate, sau pe senzațiile pe care le ai când ești în preajma persoanei iubite. Chiar nu vei mai putea idealiza pe nimeni! Ci pe un angajament cât se poate de serios. Saturn, planeta limitelor și a maturizării, va intra în casa relațiilor și a parteneriatelor pe 7 martie. Construcția unei relații stabile presupune compromisuri, sacrificii, muncă, efort, răbdare și testarea limitelor. Într-un cuvânt: frustrare. 2023 nu mai vine cu dragostea aceea din filme și romane. Nu vei mai avea putere și energie să alergi după năluci. 

Horoscop chinezesc 2022-2023. Sfaturi prețioase pentru ȘAPTE zodii

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Vei fi într-o permanentă cursă contra cronometru. Adevărul este că îți vei dori mai mult de la viață în 2023. Și știi că trebuie să depui eforturi serioase. Pluto te va părăsi pentru câteva luni(23 martie - 11 iunie). Abia din iunie îți vei da seama de evoluția interioară din ultimii ani. Fricile nu mai sunt la putere. Înveți că există și zone de gri, nu doar alb și negru. Vei fi mai tot timpul pe drumuri. Saturn, guvernatorul tău, va intra în casa a treia. Și de aici pot fi create o multitudine de scenarii. Familia va avea nevoie de ajutorul tău și va trebui să îi vizitezi pe cei dragi. Și da, timpul va deveni o problemă cronică. Vei fi într-o permanentă cursă contra cronometru. Adevărul este că îți vei dori mai mult de la viață în 2023. Și știi că trebuie să depui eforturi serioase. 

Citește și Horoscop final 2022. Schimbări neașteptate pentru toate zodiile

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Retrogradările lui Mercur, guvernatorul tău, din 2023 se vor petrece în majoritatea cazurilor pe semne de pământ. Ceea ce înseamnă că te vei întâlni cu încăpățânarea. Prea multe gânduri obosesc, produc pagube și te scot de pe piață. Îngrijorările din viața celor dragi sau veștile neplăcute despre partener te vor obliga să te retragi mai mult din viața publică după data de 16 mai. Un motiv serios să ai grijă și de sănătatea, atât cea fizică, cât și cea mintală. Pentru că 2024 promite un nou start. Unii dintre voi vor trebui să devină responsabili pentru un părinte sau un partener. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play