Horoscop 2024 Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Descoperă ce aduce horoscopul 2024 pentru zodia Pești sau cei cu ascendent în Pești. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, îți oferă previziunile complete.

Să ne reamintim! Saturn se află din martie 2023 în semnul tău, unde va mai sta până în 2026.

Aproape că nici nu mai au importanță celelalte evenimente astrologice. Acesta le eclipsează pe toate. Saturn sună dur pentru că a fost denumit Marele Malefic. Însă, dacă stăm să îl despicăm în mai multe bucăți, vom descoperi că acea poreclă poate fi folosită doar de cei care nu vor să se maturizeze.

Cu alte cuvinte, urmează un 2024 în care poți avea nenumărate reușite dacă ești dispus să muncești, să depui efort, să nu consumi timpul aiurea. Adică să faci doar ce este autentic pentru tine. Și să nu mai tragi de situațiile care te țin în postura de victimă. Saturn va retrograda între 29 iunie și 15 noiembrie.

Te invit să te îngrijești de sănătatea fizică, mintală sau emoțională. Indiferent de vârsta pe care o ai, etapa profesională sau istoricul medical. Nu este cazul să neglijezi simptomele. Poate vei lua în calcul prevenția.

Saturn aduce cariera mult visată, familia așteptată, relația serioasă, casa dorită. Sau reversul medaliei. Ți le poate lua din cauza neasumării și iresponsabilității. Și încă un sfat! Nu forța absolut nimic!

Jupiter, guvernatorul tău, va fi în primele cinci luni în Casa a treia, iar din 26 mai în Casa a patra. 

Cei care vor să se mute, să plece sau să se întoarcă din țară, să se stabilească pe alte tărâmuri străine vor primi numeroase șanse. De asemenea, nativii care vor să își reia anumite studii sau să înceapă altele vor fi avantajați de către Jupiter. 

Din iunie, familia va deveni laitmotivul nativilor Pești. Și totul va porni de la o casă, un imobil, un teren. Va apărea nevoia unui spațiu confortabil, unul în care să te încarci, care să fie precum un refugiu. Anumiți nativi vor dori independență. Vor zbura din casa părintească și vor căuta propriul cuib. 

Cert este un lucru. Finalul lui 2024 te așteaptă cu retrogradarea lui Marte în casa muncii și a stilului de viață. Ce înseamnă asta? Că stresul va fi cel mai mare inamic și că vei fi obligat să faci tot posibilul să alegi o rutină sănătoasă.

Poți să citești și: Horoscop 2024 Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel