Horoscop 21 februarie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Află mesajele astrelor!

Mai avem câteva zile până când vine martie. Deși această lună a fost liniștită, după cum îți spuneam, urmează evenimente astrologice menite să schimbe lumea în anii care urmează.

Chiar dacă februarie nu are evenimente marcante, sunt menite să ne facă trecerea între două faze importante mai ușoară. Vorbim despre tranzitele lui Saturn în Pești și Pluto în Vărsător, din luna martie. Până atunci, însă, am face bine să conștientizăm ce este real în viața noastră și ce nu. Totodată, trebuie să facem pace cu trecutul și să acceptăm că ne place să ne mințim, atât pe plan personal, cât și profesional.

Pe 22 februarie, Mercur din Vărsător face un careu cu Uranus din Taur și un trigon cu Marte din Gemeni. 

Să nu vă faceți așteptări legate de modul în care ceilalți primesc informațiile voastre. Ce-i drept, putem comunica și într-un fel mai năstrușnic, greu de înțeles, dar în același timp vom și șoca oamenii din jurul nostru. Cuvintele noastre provoacă uragane și gesturi neașteptate. Dar și soluții inventive! Să notăm în această zi ideile care ne vin, cine știe ce poate ieși din asta, ceva genial ar putea apărea la suprafață.

Iar trigonul dintre Mercur și Marte ne poate ajuta să avem mult curaj atunci când comunicăm ideile.

Pe 7 martie, Saturn intră în Pești. Peștii sunt ultimul semn al zodiacului și reprezintă, practic, o închidere de ciclu sau ultimul ceas, așa cum îl denumește astrologul Daniela Simulescu. Ce poate să însemne asta? Putem vorbi despre ultimul ceas al omenirii. Odată cu intrarea lui Saturn în Pești, planeta îți arată că nu mai poți să tragi și că ai exagerat cu modul de trai și cu obiceiurile tale. Devin realitate și schimbările climatice, încălzirea globală sau topirea ghețarilor. Se impun schimbări serioase.

Peștii reprezintă și apă, deci viață. Cu tranzitul lui Saturn în Pești, ne vom da seama că este ultimul ceas în foarte multe domenii. Da, Peștii au legătură și cu sănătatea, cu resursele, cu adicțiile sau cu izolarea. Ultimul ceas se referă și la modul în care reciclăm, mai ales că mările și apele sunt extrem de poluate.

Din acest an, consumul limitat și reciclarea selectivă devin subiecte importante. Saturn în Pești va acționa precum un baraj. Pentru că o să crească apele, multe popoare vor fi nevoite să se retragă sau să regândească totul. Acest tranzit al lui Saturn are impact asupra a tot ce este virtual, devine palpabil. Omenirea se va îndrepta și mai mult către online și pot apărea și alte religii, mai ales că arhetipul Peștilor vorbește și despre religie.

Poți să citești și: Ce hobby ți se potrivește în funcție de zodie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel