Horoscop 22 august 2023. Opoziție Marte-Neptun. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Marte din Fecioară face opoziție cu Neptun din Pești. 

 

Pe 22 august, vom avea o opoziție între Marte și Neptun.

Opoziția dintre Marte din Fecioară și Neptun din Pești va sparge multe baloane de săpun. Mulți dintre voi vor reacționa pe baza emoțiilor. Veți avea o luptă cu propriile insecurități. Veți observa că, la cel mai mic gest din exterior care nu va respecta așteptările voastre legate de oamenii apropiați, veți reacționa precum niște victime. Logica se va sparge în bucăți. Pentru că oamenii nu s-au comportat așa cum ați visat voi. Nu că ar fi greșit neapărat cu ceva. Pe dinafară veți afișa o imagine încrezătoare, însă vă veți îndoi imediat cum viața nu va fi așa cum v-ați fi așteptat. Există riscul să fim destul de influențabili. Să acționăm în funcție de ce vedem în exterior la alții. În asemenea zile, recomandabil este să te lupți mai mult pentru partea spirituală. Să ajuți o victimă, să creezi ceva cu mâinile tale sau să te ocupi de o activitate artistică.

Horoscop SEPTEMBRIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Planeta Marte a fost asociat cu Ares, Zeul războiul, din cauza culorii roșii, asemănătoare cu a sângelui. Cu toate acestea, Marte este văzută ca o planetă personală, cu o energie proeminentă în personalitatea ta. În astrologie, Marte are legătură cu modul în care acționezi, dar și cu ambiția și pasiunea. Marte ne expune spiritul de competiție, agresivitatea, dar și dorința sexuală. Îi simți influența atunci când vezi că un competitor te întrece pe banda de alergat. În final, Marte îți alimentează toate impulsurile, dar și dorința carnală. Marte reprezintă soldatul din fiecare dintre noi. 

Neptun îl reprezintă pe Poseidon, Zeul oceanelor. Se referă la capacitatea de a transcede realitatea și de a da frâu liber imaginației. O planetă indigo care ne îndeamnă să ne extindem granițele și să devenim una cu natura. Neptun este empatică și ne oferă capacitatea de a gândi dincolo de noi înșine. Dar reprezintă și dizolvarea, haosul, credința nelimitată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel