Horoscop SEPTEMBRIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Autorul articolului: Ştefan-Eduard Poraicu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac în luna septembrie 2023, conform astrologului Daniela Simulescu.

Luna septembrie este una a relaxării, cel puțin din punct de vedere astrologic. Venus și Mercur își opresc retrogradarea. Și putem răsufla ușurați! După câteva luni foarte provocatoare, avem, în septembrie, șansa de a o lua de la capăt, de a face curățenie în viețile noastre și de a stabili noi obiective până la finalul anului. Va fi o oscilație permanentă între arhetipul Fecioarei și cel al Balanței. Munca și disciplina se vor întâlni cu socializarea și diplomația. Iar retrogradarea lui Jupiter ne va ajuta să facem ajustările necesare pe plan financiar.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, septembrie aduce o serie de provocări, dar și oportunități în domeniul relațiilor. Cu Venus făcând tranziția în echilibratul semn Balanță, se așteaptă ca interacțiunile cu partenerii, fie ei de viață sau de afaceri, să fie pline de inconstanță și imprevizibilitate. Poate apărea sentimentul unei legături care se răcește sau chiar provocări legate de angajamente mai vechi. Cu toate acestea, oprirea retrogradării lui Mercur pe 15 septembrie aduce cu sine un strop de claritate. Este esențial, în această perioadă, să privim dincolo de cuvintele spuse în grabă și să avem grijă de sănătatea noastră, solicitând chiar și o a doua opinie medicală. Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC în septembrie 2023. 

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Septembrie aduce nativilor Taur o perioadă de introspecție și reevaluare, în special în ceea ce privește familia și căminul. Venus, planetă ce guvernează zodia Taur, își oprește retrogradarea, punând un accent sporit pe conecțiunile intime și sentimentul de securitate în propria locuință. Schimbările din această lună pot fi marcate de o serie de întrebări privind relația cu cei dragi și redefinirea unor granițe interpersonale. Cu Jupiter retrogradând direct în semnul Taurului, sinceritatea, auto-examinarea și autenticitatea devin vitale pentru navigarea acestor ape tulburi.

Vezi aici previziunile complete pentru TAUR în septembrie 2023.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru Gemeni, septembrie se conturează ca o lună de acțiune, reflecție și posibilă reînnoire. Cu atât Mercur, cât și Venus oprindu-se din mișcarea lor retrogradă, se simte un val de energie nouă și o claritate mintală sporită. Acest lucru este potențat de Jupiter, care retrogradează în enigmatica casă a 12-a, oferind o senzație de stagnare, dar și o oportunitate rară pentru introspecție și reevaluare profundă a propriilor convingeri și obiective.Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI în septembrie 2023.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Racii vor avea o lună septembrie caracterizată prin regândirea echilibrului financiar și revizuirea relațiilor interpersonale. Pe măsură ce Venus își oprește retrogradarea, nativii se pot simți puși în situația de a lua decizii importante legate de finanțele lor. Este posibil să existe tensiuni crescânde în relațiile cu familia, manifestând dorința de schimbare și evoluție la nivel profesional. Totuși, cu Jupiter plasat în casa a 11-a, acesta este momentul ideal pentru a construi punți și a forma legături cu indivizi care pot oferi sprijin și direcție în această perioadă crucială. Vezi aici previziunile complete pentru RAC în septembrie 2023.

 

Calendarul evenimentelor astrologice din septembrie 2023

4 SEPTEMBRIE: VENUS DIRECTĂ ÎN LEU/JUPITER RETROGRAD ÎN TAUR

Venus își oprește retrogradarea. Dar atenție că efectele retrogradării se vor mai resimți până când planeta iubirii și a frumuseții va ieși de tot din semnul contaminat, adică până pe 9 octombrie. Chiar și așa, este momentul pentru decizii importante legate de relații și bani. Chiar dacă Venus va mai face câteva aspecte marcante cu Uranus și Jupiter, ne va conferi mai multă claritate. Vom ști cu adevărat ce ne place și ce ne dorim. Și ne vom da seama că avem nevoie de prospețime și respect, mai ales pe plan amoros. 

În aceeași zi, Jupiter își începe retrogradarea în Taur. Acest tranzit, direct sau retrograd, vorbește despre câștig, productivitate, despre a avea și de a deține, dar și despre economii. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter retrograd în Taur, vom schimba din nou unele decizii legate de investiții, mai ales acelea începute după 16 mai. Atenție că Jupiter poate da, câteodată, lecții mai dure decât Saturn! Mai ales dacă te-ai întins mai mult decât te ține plapuma. 

15 SEPTEMBRIE: MERCUR DIRECT ȘI LUNĂ NOUĂ ÎN FECIOARĂ

Mercur în semnul Fecioarei dorește să scape de tot ceea ce i se pare inutil, dar și de tot ce nu merge bine. Iar, de acum până pe 5 octombrie, ne va ajuta să devenim mai analitici și practici. Și nu exagerat de critici. Și să nu uităm că Mercur în semnul Fecioarei direct ni se va prezenta precum o furnică isteață, interesată de matematică, de calcule și de cum să facă încât să o ducă mai bine la iarnă. Fiindcă Mercur reprezintă gândirea și comunicarea, cu toții vom împrumuta din această energie a furnicuței.

Luna Nouă în semnul Fecioarei ne face să ne gândim la ce anume am putea purifica în viața noastră, la o detoxifiere. Acest eveniment ne vorbește și despre economie, sustenabilitate, și minimalism. Putem învăța să trăim cu mai puțin, să mâncam mai eficient, să nu mai distrugem mediul și să apreciem resursele pe care le avem, respectându-le și renunțând la a le mai risipi. De asemenea, această zi este cea mai potrivită pentru curățenia de toamnă, la propriu și la figurat!

23 SEPTEMBRIE: ECHINOCȚIUL DE TOAMNA/SOARELE INTRĂ ÎN BALANȚĂ

Din punct de vedere astronomic, trecerea la anotimpul toamnă are loc odată cu echinocțiul de toamnă, moment în care ziua este egală cu noaptea în orice loc de pe Pământ. Începe Sezonul Balanței! Timp de o lună, tranzitul Soarelui în al șaptelea semn va aduce în prim-plan o predilecție pentru frumos, pentru dorința de armonie sau diplomație. Vom fi mai deschiși către ceilalți, vom încerca să căutăm și partea armonioasă a lucrurilor. În plus, ne vom pricepe mai bine la negocieri. 

29 SEPTEMBRIE: LUNĂ PLINĂ ÎN BERBEC

Un eveniment astrologic la fel de intens precum sună, iar efectele vor fi resimţite peste tot în aspectele vieţii noastre, indiferent de semnul nostru. Mulți se vor confrunta cu momente de genul “Până aici! Nu se mai poate!”. Va aduce la suprafaţă sentimentele de furie îmbuteliate, frustrări, conflicte, decizii abrupte şi comportamente neaşteptate, dar va deschide calea către ceva nou şi ne va oferi curajul şi doza de competitivitate şi agresivitate necesară pentru a începe ceea ce ne dorim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel