Horoscop SEPTEMBRIE 2023. Ce spun stelele pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Ştefan-Eduard Poraicu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
Sursă foto: freepik.com
EXCLUSIV
Sursă foto: freepik.com

Vei avea parte de revelații în familie, spune Astrologul DC News și Redactorul-șef AstroSens.ro, Daniela Simulescu. 

Introspecția și reflecția guvernează luna septembrie pentru nativii Taur și cei cu ascendent în Taur. Elementele cosmice indică o perioadă în care îți vei reevalua relațiile de familie și din cămin, precum și alegerea de a rămâne autentic și onest în fața provocărilor vieții.

O veste bună pentru tine este că Venus, guvernatoarea semnului tău, va termina retrogradarea pe 4 septembrie, dar totuși cu efecte care rămân până pe 9 octombrie. Această situație indică o perioadă în care chestiunile de casă, familie și cămin vor fi în centrul atenției. Nu te vei pune doar tu sub semnul reflecției, dar și cei din jur, care te vor evalua ca sub o lupă.

Pe măsură ce Venus își finalizează retrogradarea, s-ar putea să simți o tensiune interioară, o luptă între dorința de a face pace cu trecutul și de a avansa sau de a rămâne într-o stare de inconstanță. Important este să fii conștient că forțarea situațiilor sau relațiilor poate avea efecte de lungă durată.

Cu Jupiter retrograd în semnul tău, este esențial să rămâi ancorat în valorile și principiile tale. Aceasta este o invitație în a fi sincer și onest cu tine însuți, acceptând consecințele acțiunilor tale și învățând din ele.

Marte, care se va muta în casa a 6-a, definită de muncă și sănătate, sugerează o perioadă aglomerată. Este posibil să descoperi că ai multe responsabilități și sarcini de îndeplinit, atât în carieră, cât și acasă. Cu efort și perseverență, vei reuși să treci peste toate aceste provocări.

Luna septembrie te invită la o perioadă în care să reevaluezi relațiile cu cei din jur și să-ți redefinești valorile. Este o oportunitate de a te redescoperi și de a găsi echilibrul interior. Abordează această lună cu răbdare și deschidere, știind că, în cele din urmă, toate duc la evoluție.

Cum va fi a doua jumătate a anului pentru TOATE semnele din zodiac? Previziuni și recomandări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel