Horoscop SEPTEMBRIE 2023 pentru Gemeni și Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Ştefan-Eduard Poraicu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: freepik.com
EXCLUSIV
Sursă foto: freepik.com

Provocările și posibilitățile vin la pachet, spune Daniela Simulescu, astrolog. 

Pentru cei născuți sub semnul Gemenilor sau cei cu ascendent în Gemeni, septembrie se prezintă ca o lună plină de posibilități, dar și de provocări interioare. Având în vedere complexitatea naturii tale, evenimentele astrale ale lunii te vor invita să te aprofundezi în propria conștiință și să te redescoperi.

Semnul tău este guvernat de Mercur, iar faptul că această planetă își încheie retrogradarea pe 15 septembrie indică o luminiță la capătul tunelului. Ura! Vei putea să comunici și să te exprimi mult mai ușor. Alăturarea lui Venus, care termină retrogradarea pe 5 septembrie, poate să aducă un val de încredere și poftă de viață. S-ar putea să te simți mai dinamic și gata să îți îndeplinești planurile.

Cu toate acestea, Jupiter retrograd în casa a 12-a, casa introspecției și spiritualității, ar putea aduce momente de reflecție profundă. Poate vei simți o anumită reținere sau chiar blocaje în acțiunile tale. Este esențial să îți asculți intuiția în această perioadă și să ai răbdare cu tine însuți.

Influența planetei Marte, aflată în casa a 5-a, ar putea însemna o dorință de a te arunca în evenimente sociale și de a te bucura de plăcerile vieții. Fie că este vorba de evenimente culturale, petreceri sau pur și simplu de momente distractive cu prietenii, te vei simți atras de atmosfera efervescentă, plină de dinamism și energie nenumărată. 

Acest tranzit ar putea aduce și provocări în relația dintre tine și copiii tăi, dacă ai. Este important să abordezi fiecare situație cu înțelegere și răbdare.

Per total, septembrie este o lună de contrast pentru tine, iar energiile cosmice care se intersectează te ajută să aprofundezi în sinele tău și să te înțelegi. Cu încredere și cu atenție sporită spre introspecție, această luna te poate ghida spre o cunoaștere mai profundă a realității înconjurătoare.

Citește și Tranzitul lui Saturn retrograd în Pești. Previziuni complete pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel