Horoscop SEPTEMBRIE 2023. Află ce rezervă astrele pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Ştefan-Eduard Poraicu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Freepik.com
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik.com

Toți cei născuți sub energia Berbecului vor avea parte de lucruri noi. Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro aduce previziunile momentului.

Septembrie se anunță a fi o lună plină de provocări pentru cei născuți sub semnul Berbecului sau pentru cei cu ascendent în Berbec. Mecanica cosmică a Universului pare să te pună la încercare, invitându-te să îți examinezi relațiile, dar și să fii mai înțelegător cu tine însuți și cu cei din jur.

Cu trecerea lui Marte, guvernatorul Berbecului, din Fecioară în Balanță, o mare parte din energia ta se va canaliza către casa a 7-a, cea a relațiilor și parteneriatelor. Asta ar putea însemna că o varietate de sentimente și emoții, de la inconstanță până la răzgândiri subite, vor bântui această lună. 

Există o predispoziție în această lună spre a te enerva mai ușor pe oamenii din jur, chiar și pentru cele mai mici nimicuri. Deși ar putea să pară o provocare, este important să recunoști că e bine uneori să te retragi și să gândești înainte să acționezi.

Practică diplomația în luna aceasta și nu, acest lucru nu se referă la compromis inutil. Ci la a ce înseamnă să fii mai empatic și să privești o situație din mai multe perspective.

O altă provocare majoră a lunii, pentru tine, este staționarea lui Mercur, care începe pe 15 septembrie și anunță un hop în privința planurilor tale, ce pot deveni întortocheate. Ai putea să te simți tras în mai multe direcții.

Prioritizează-ți sănătatea, este înțelept să ceri și o a doua părere când vine vorba de chestiuni medicale, perioada fiind un prilej bun pentru a-ți da seama ce probleme de sănătate ai. 

O lună de introspecție, echilibrare și de înțelegere profundă. Provocările apar, dar este important să vezi oportunitatea din spate. Trebuie să crești, să înveți mai multe despre tine însuși și despre relațiile tale. Îmbrățișează această perioadă cu toată inima și fii gata să primești învățăturile Universului.

Poți citi și Lecțiile lui Mercur retrograd în Fecioară pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel