Horoscop 22 iunie 2022. Luna tranzitează semnul Berbecului. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop zilnic. Luna este în Berbec, iar Venus se pregătește să iasă din Taur. 

Despre tranzitul lui Marte în Berbec(până pe 5 iulie)

Marte în Berbec aduce un debut exploziv al verii în viața noastră, Intrăm în sezonul cald cu poftă de viață, curaj, dar și o doză nebună de furie. Ce vom face cu tot ce ni se dă? Asta depinde de fiecare dintre noi. 

Marte este cel care vrea să vadă lupte peste tot. În mitologie el este Ares, Zeul războiului. Dacă până acum l-am avut pe Marte în Pești, ascuns, liniștit, spiritual, avem parte de o trecere interesantă către Marte în Berbec care vrea imediat acțiune.

Marte este energie, pasiune, iar Berbecul se aruncă, vrea să deschidă drumuri, ce iese din asta? Un adevărat foc de artificii în care contează cel mai mult felul în care vom ști să punem energia aceasta la treabă. 

Marte în Berbec nu așteaptă, se duce și ia, face prăpăd în jurul lui. Marte în Berbec îi va „zgudui” pe cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. O să îi scoată în față, o să îi împingă, dacă nu fac ei primul pas, atunci se vor găsi în situații care îi vor obliga să îl facă oricum. 

Pe de altă parte, semnele de foc se vor simți ca acasă. Pentru Berbec, Leu, Săgetător, acțiunea era deja la cote mari, deci va fi destul de confortabil.

Cu Marte în Berbec avem furia care există în fiecare dintre noi. Dacă nu știm să ne gestionăm furia, atunci va fi haos. O să ne sară țandăra imediat, o să ne inflamăm. Marte în Berbec nu menajează, spune lucrurile în mod agresiv, spune pe nume, deci cel mai bine ar fi să facem mișcare, să ne ocupăm programul. Să fim atenți în cazul în care ne grăbimm pot să apară mici accidentări, tăieturi, grijă dacă lucrăm cu obiecte ascuțite.

E posibil să apară și alte ciocniri, mai ales ale liderilor. Sunt îngrijorări în ceea ce privește războiul. Marte în Berbec nu se teme de sânge, de decizii radicare, e soldatul care se aruncă primul în luptă.

Chiar și cei calmi, echiibrați, diplomați or să se enerveze. Nu mai stai să te gândești, te cerți cu lumea la coadă, la colț de stradă. 

„Consumați-l pe Marte în Berbec, altfel vă consumă el pe voi”, ne transmite astrologul Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel