Horoscop 22 iunie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei – VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Ce mesaje au astrele?

Ieri, Soarele a intrat în semnul Racului și a avut loc și solstițiul de vară. Iată câteva dintre evenimentele care urmează, în special în luna iulie!

27 IUNIE: MERCUR INTRĂ ÎN RAC

Vom deveni adevărați cameleoni sociali. În momentul în care te uiți la imaginea de ansamblu, te interesează modul în care te afectează atât pe tine, cât și pe cei dragi. Cuvintele vor fi însoțite de emoții și vom avea tendința de strânge multe amintiri. Bineînțeles, vom fi destul de vulnerabili și pe toane. 

Evenimentul principal al lunii iulie este retrogradarea lui Venus în semnul Leului!

3 IULIE: LUNĂ PLINĂ ÎN CAPRICORN

Este una dintre cele mai puternice Luni Pline ale anului 2023. Poate cea mai dură. De ce? Pentru că Pluto s-a întors în acest semn până în ianuarie 2024. Luna se ocupă de emoții, Pluto de tot ce este putred sau mort în viața noastră, iar Capricornul de realitate. De obicei, Luna Plină aduce un final. Dar acum, pentru că îl avem pe Pluto retrograd implicat, nu e unul simplu. Ci unul profund și cu cicatrici puternice. Și care îți arată că ai tras cu dinții de ceva din 2008 încoace și că nu mai poți duce în spate și de acum încolo. Este ca ultima șansă pe care o primești atunci când rămâi repetent sau corigent. 

10 IULIE: MARTE INTRĂ ÎN FECIOARĂ

Un tranzit care va dura până pe 27 august. Planeta acțiunii tranzitează semnul dornic de curățenie, vindecare, muncă, optimizare și organizare. Această poziţie a lui Marte se referă la atenție la detalii. Fecioara este un semn de pământ mutabil care tinde spre perfecțiune în tot ceea ce face. Acționăm constant și cu acuratețe, cu o abordare practică și raționalizând următoarea mișcare. Siguranța financiară va prima. Modestia poate deveni atât o resursă, cât și o vulnerabilitate. 

Îți recomandăm să vezi și: Ce aduce Sezonul Racului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 iulie 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel