Horoscop 24 noiembrie 2022. Lună Nouă în Săgetător. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop zilnic. Lună Nouă în Săgetător. 

Luna Nouă din Săgetător de astăzi este acompaniată de Mercur și Venus, deci avem parte de un stellium în acest semn. Cu alte cuvinte, energia evenimentului este ampificată. 

Soare - energia conștientă

Ce iubim la Săgetători? Ei bine, începem prin a spune că avem de-a face cu singurul semn de foc mutabil al zodiacului. Ce înseamnă asta? Săgetătorii sunt renumiți pentru flexibilitatea lor, dar și pentru capacitatea de a se adapta în orice circumstanță. Mai mult, probabil ai observat că acest semn este foarte expresiv, dar și norocos, pentru că este condus de Jupiter.

Luna - emoțiile 

Cu Luna în Săgetător putem fi atât de optimişti, atât de încrezători, fără limite. Putem merge la nişte extreme uimitoare fără să ne dăm seama. De asemenea, nevoia de libertate și de dreptate este uimitoare. Ca să nu mai spunem, de capacitatea de a oferi sens oricărei experiențe. 

Venus - sentimentele și plăcerea

Venus ține de feminitate, iubire, sentimente, valori și relații. Iar semnul Săgetătorului este unul filosof, credincios, intelectual, exuberant, aventuros, corect și optimist. Vom iubi optimismul. De asta și avem nevoie în această perioadă tulbure. Să credem cu tărie că totul va fi bine. Fără a avea neapărat dovezi. Pur și simplu să privim cu încredere viitorul apropiat.

Mercur - gândirea și comunicarea

Mintea va fi mai activă. Suntem provocați să devenim mai înțelepți, să purtăm adevărate dezbateri despre libertate și drepturi egale. Vom face pe lupii moraliști. Nu ne vor interesa detaliile pe care le vom considera superficiale, ci doar planurile grandioase. Vom fi mânați de o sete de cunoaștere rar întâlnită.

Citește și 7 ritualuri de Lună Nouă: ce să faci de Lună Nouă, ca să-ți meargă bine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel