Horoscop 25 aprilie 2023. Sextil Soare-Saturn. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Azi, Soarele din Taur face un sextil cu Saturn din Pești.

Putem afirma că avem o săptămână destul de liniștită din punct de vedere astrologic.

În schimb, nu trebuie să uităm că pe data de 21 aprilie, Mercur a început retrogradarea în semnul pragmatic al Taurului. Retrogradarea lui Mercur va dura până pe 15 mai. Cu toate acestea, efectele se pot extinde până la 11 iunie. Așa că avem destul timp să ne obișnuim cu acest tranzit.

Să ne mai amintim ceva. Mercur, planeta informației și a comunicării, a intrat în semnul contaminat de retrogradare la data de 3 aprilie. Ce se întâmplă, de fapt, cu Mercur retrograd în Taur?

Apar o mulțime de discuții controversate legate de criză financiară. Se discută despre inflație, despre salarii, despre creșteri. Iar noi, la nivel individual, o să ne dăm seama că pe alocuri, nu ne ies socotelile așa cum trebuie. 

Mercur reprezintă tot ce ține de comunicare, dar și de planul cognitiv. Are și deciziile acestea de zi cu zi, partea de schimb, de tranzacție, de drum sau de mișcare. Cu Mercur retrograd în Taur, toate chestiunile legate de roade, de resurse, de siguranță, de stabilitate, vor fi reluate și iar reluate.

Totodată, arhetipul Taurului vorbește despre ce mâncăm, despre ce bani avem, despre confort, despre lucrurile pe care ne bazăm. Dezechilibrul financiar, precum și cel de pe piața muncii, se vor simți de-a binelea cu Mercur retrograd în Taur. 

Pe 25 aprilie, Soarele din Taur face un sextil cu Saturn din Pești. Un aspect care predispune la pragmatism, nevoia de a separa dorințele de nevoi, dar și la investiții făcute cu capul. Deși sextilul face parte din categoria aspectelor pozitive, să știți că prezintă și o vulnerabilitate. Întârzierea. Rigiditatea. Sau reticența. 

Pe 29 aprilie, Marte din Rac face un sextil cu Uranus din Taur. Gândește-te ce ai construit începând cu 30 martie. Este cazul să schimbi puțin, să aduci îmbunătățiri, să vezi din altă perspectivă fundația proiectului. 

Îți recomandăm să citești și: O zodie de AER trebuie să își construiască propriul drum: "Nu mai zăbovi în locuri în care îți pierzi speranța!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel