Horoscop 27 aprilie 2022. Conjuncție Venus-Neptun. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei. VIDEO

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu aduce previziunile zilei de 27 aprilie 2022. 

 

Pe 27 aprilie, Venus face o conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor. Această alăturare poate crea idealuri exagerate în câmpul iubirii. Vom fi predispuși să ne îndrăgostim de o nălucă, un vis, de o iluzie. Da, este unul dintre cele mai spirituale aspecte, dar și unul dintre cele mai înșelătoare. Căutăm o legătură spirituală, iubirea necondiționată, dar și postura de martir. Un asemenea aspect este nemaipomenit pentru compasiune, generozitate, creativitate, dar poate crea devărate decepții amoroase. 

Ne putem vindeca, ne putem dizolva ego-ul. Dacă suntem în relații care sunt cu adevărat potrivite nouă, atunci le vom putea îmbunătăți adăugându-le o notă de imaginație, de creativitate, dezvoltând obiceiuri noi care să reaprindă flacăra pasiunii și să readucă fluturii din stomac, însă toate acestea trebuie să fie făcute într-un mod cât mai obiectiv pentru a nu ne păcăli singuri mai apoi cu o ciorbă reîncălzită. 

Pe 27 aprilie, așadar, nu e bine să ... continuă să citești aici mai multe despre ce NU e bine să faci pe 27 aprilie 2022!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel