Horoscop 28 iulie 2023. Mercur intră în Fecioară. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur intră în semnul Fecioarei.

Evenimentul principal al acestei săptămâni este intrarea lui Mercur în Fecioară.

De altfel, Mercur intră într-unul dintre semnele lui preferate. Vom deveni mai calculați din punct de vedere financiar, analitici, mai raționali și destul de pretențioși.

De obicei, Mercur, care este planeta comunicării, petrece aproximativ o lună într-un semn. Dar, de data aceasta, va sta aici până pe 5 octombrie. De ce? Pentru că va și retrograda între 23 august și 15 septembrie. Ca sfat general: să știți că vom simți efectele viitoarei retrogradări încă din 27 iulie, din ziua în care va intra în semnul Fecioarei. 

Mercur în Fecioară dorește să se descotorosească de tot ce este inutil, de tot ce nu merge bine. Are un ochi extrem de critic. Și dacă pe de o parte, acest lucru este unul bun, deoarece, căutăm să rezolvăm ecuația și vrem teoria clară pe care să o aplicăm pentru a găsi necunoscuta, pe de altă parte, pur și simplu ne sar în ochi toate gunoaiele, în special la ceilalți. Vedem tot ce nu fac aceștia bine și asta s-ar putea să ne facă pe toți mai tensionați, funcționând colectiv precum niște oglinzi. Ochiul critic de care te temeai este chiar ochiul tău, pe care îl vei găsi și în cei care te înconjoară.

Acest tranzit, direct și retrograd, va avea un impact considerabil pentru aceia cu marcaj mutabil în astrogramele natale (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești). Mintea le va fi provocată, vor fi nevoiți să reia situații din trecut nerezolvate și să găsească soluții. 

Îți recomandăm să vezi și: Horoscop AUGUST 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel