Horoscop AUGUST 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Horoscop noiembrie 2023 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești
EXCLUSIV
Horoscop noiembrie 2023 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Află veștile pentru acești nativi în luna august!

Evenimentul astrologic cheie al lunii august este a treia retrogradare a lui Mercur din 2023. Și de această dată tot într-un semn de pământ. Cel al Fecioarei. Deși retrogradarea începe abia pe 23 august, vă anunț că efectele se vor vedea încă din prima zi a lunii. Cu Venus retrogradă în Leu, ne va plăcea distracția și ne vom gândi doar la vacanță, însă tot astrele ne dau planurile peste cap. Recomandarea lor este să avem în vedere și vorbele, dar și faptele.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte va fi în Casa a 10-a, așa că nu vei scăpa de activitățile pe plan profesional, indiferent dacă ești sau nu în vacanță. Apar mulți nervi și discuții în această zonă, așa că fii vigilent. Relațiile cu toate autoritățile din viața ta vor avea de suferit. Stresul va fi permanent la locul de muncă. Dar poți beneficia și de călătorii, evenimente, drumuri. În ceea ce privește sănătatea, axează-te mai degrabă pe prevenție. Citește aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR în august 2023.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Banii vor fi subiecte foarte importante pentru tine în luna august. Chiar dacă poți să primești, la fel de repede îi vei și cheltui. Deși primele săptămâni din august pot fi bune, fără evenimente marcante, ultima săptămână nu îți va fi pe plac foarte mult. Pot să apară numeroase situații în care te vezi obligat să rezolvi problemele altora, așa că sunt lucruri care te sâcâie destul de mult. Însă, pune accent pe intimitate, pentru că ai tranzite uimitoare în acest sens. Citește aici previziunile complete pentru CAPRICORN în august 2023.

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

August o să vină pentru tine cu o multitudine de emoții și cu tot felul de stări. S-ar putea să nu știi prea bine ce se întâmplă cu tine. De asemenea, cu Venus retrogradă în Casa a 7-a, toate relațiile tale vor fi destul de ciudate. Însă, va fi o lună care îți oferă șansa de a te reconstrui, de a ieși din zona de confort. Cu banii, nu se anunță aspecte prea plăcute, ci tot timpul ești agitat de subiect. Citește aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR în august 2023.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești 

În luna care vine, laitmotivul pentru tine este negocierea. Va trebui să ajustezi și să negociezi absolut orice, de la cele mai banale subiecte, la cele mai importante. Iar asta o să te frustreze destul de mult. Nu uita că Saturn în semnul tău vrea să păstrezi lucrurile cât mai simple. Trebuie să acorzi atenție și sănătății, pentru că tranzitele care se întâmplă la începutul lunii viitoare te pot influența la acest capitol. Citește aici previziunile complete pentru PEȘTI în august 2023.

Iată și calendarul astrologic al lunii AUGUST 2023! 

1 AUGUST: LUNĂ PLINĂ ÎN VĂRSĂTOR

În primul rând, trebuie să știi că această Lună Plină va avea un rol important în viața celor cu marcaj puternic în următoarele semne: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Dacă te știi cu Soarele, alte planete personale sau unghiuri în acestea, cu siguranță vei resimți Luna Plină într-un mod mai intens. De fapt, atunci când discutăm despre opoziția Soare-Lună, discutăm sigur și de unele evenimente, și pentru că acest aspect are loc în Vărsător, zic să ne așteptăm la unele mai bizare. Dar chiar și dacă nu ai în harta natală ce spuneam mai sus, tot este posibil să ai în jurul tău o persoană cu.

Dacă ar fi să îți vorbesc simplu despre evenimentul de pe 1 august, te-aș pune mai întâi să te gândești la ce s-a întâmplat în viața ta după 21 ianuarie, când am avut Luna Nouă în Vărsător. Aproape șase luni. Ai început ceva? Ai rupt ceva? Ai pierdut ceva? Ce-ai descoperit?

Și cum Luna și Soarele vor fi în careu cu Jupiter, anumite rupturi/eliberări se vor întâmpla într-un mod diferit de ce ți-ai fi dorit tu cu ardoare. 

16 AUGUST: LUNĂ NOUĂ ÎN LEU

De obicei, o Lună Nouă nu produce evenimente vizibile semnificative, dar de data aceasta va fi în careu cu Uranus. Deci ne vom confrunta cu multă imprevizibilitate. Mai ales în cadrul relațiilor. Pentru că să nu uităm că Venus este retrogradă în același semn. 

La nivel personal ar trebui să ne decidem să facem ceva pentru noi, să întâmpinăm cu bucurie acest eveniment astrologic, să ne deschidem în direcția vibrației sale. O Lună Nouă e un nou început. Putem folosi acest moment de conștientizare, putem să o luăm de la capăt.

Să nu uităm că Soarele și Luna se simt foarte bine în Leu și ne aduc în calea emoțiilor noastre nevoia de iubire, atenție, validare, răsfăț, cadouri, laude. Energia Leului (atenție, vorbim despre energia acestui semn zodiacal, nu de oamenii care s-au născut cu Soarele în Leu, ci de felul în care este definită energia emanată de semnul guvernat de Soare) vorbește de a ne concentra pe propria persoană, vorbește foarte mult de iubirea pe care ne-o acordăm nouă înșine. Trebuie să ajungem să credem în brandul personal ca să știm să ne vindem. Pe măsură ce credem în noi, ajungem să devenim ceea ce credem.

23 AUGUST: MERCUR ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN FECIOARĂ

Retrogradarea, a treia din 2023, va dura până pe 15 septembrie, însă efectele vor dura până pe 5 octombrie. 

Semnul Fecioarei, să nu uităm, este unul al „criticii” constructive, este ochiul care observă toate micile imperfecțiuni. Așadar, în această perioadă, vom încerca să găsim soluții, să înțelegem datele pe care le avem în mod diferit, să vedem exact unde nu am interpretat corect. Ne întâlnim cu oameni pe care nu i-am mai văzut de mult și vedem dacă ne mai putem da o șansă alături de ei sau vedem unde anume am greșit și încercăm să corectăm. Ca de obicei, Mercur retrograd va aduce amânări și foarte multe întârzieri, posibile căderi ale rețelelor sociale, probleme cu drumurile. 

Tot pe 23 august, Soarele părăsește semnul extravagant al Leului și pășește în cel harnic al Fecioarei. Gata cu vacanța! Cel puțin din punctul de vedere al astrologiei. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit. 

27 AUGUST: MARTE INTRĂ ÎN BALANȚĂ

Planeta acțiunii trece în semnul echilibrului și al relațiilor. 

Marte în Balanță arată o latură mai iubitoare de estetic și mai echilibrată a planetei de foc. Tindem să păstrăm pacea și armonia în jurul nostru înainte de a lua decizii. Diplomația va deveni arma noastră cea mai puternică. 

Poți să vezi și: Horoscop AUGUST 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel