Horoscop AUGUST 2023. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi a opta lună din an pentru nativii Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn? Iată cu ce vine august pentru acest semn din zodiac.

Horoscop Capricorn/Ascendent în Capricorn AUGUST 2023

Luna Plină de pe 1 august îți va ataca din plin Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Deci, pentru tine, banii sunt foarte importanți luna viitoare, mai ales că ai și multe planete în Casa a 8-a.

De altfel, o să și primești bani, dar o să și dai, pe măsură. Poate apar niște evenimente și ești obligat să scoți bani din buzunar. 

În al doilea rând, trebuie să discutăm despre Marte. Momentan, este în Casa a 9-a. Iar acesta este un tranzit bun, pentru că te sprijină. Însă, în ultima săptămână din august, Marte o să se mute în Casa a 10-a, iar asta nu o să îți mai convină.

De altfel, dacă primele trei săptămâni din august nu te vor deranja foarte mult, ultima s-ar putea să îți ofere ceva bătăi de cap. De ce? Pentru că te va scoate mult din zona de confort și te va face să fii mai agitat. 

Să nu uităm nici de faptul că Pluto este retrograd în semnul tău, iar Nodurile Lunare s-au mutat și ele pe semne cardinale. Deci, ai face bine să te distrezi în primele trei săptămâni din lună, pentru că la final de august și la început de septembrie, lucrurile nu vor mai fi la fel de plăcute.

Mercur va și retrograda în Casa a 9-a, așa că apar situații în care vei fi nevoit să rezolvi tu problemele altora. Este destul de sâcâitor. 

Jupiter în Casa a 5-a și Venus în Casa a 8-a te îndeamnă să pui accent pe dragoste, pe intimitate.

Poți să citești și: Horoscop AUGUST 2023. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel