Horoscop AUGUST 2023. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni pentru nativii zodiei Săgetător în luna august.

Horoscop Săgetător/Ascendent în Săgetător AUGUST 2023

La tine, la fel ca la alți nativi, putem împărți horoscopul lunii august în două părți. Așadar, putem discuta despre primele trei săptămâni din lună și despre ultima săptămână.

Merită să punem accent îndeosebi pe primele trei săptămâni din august, pentru că în Casa a 10-a este Marte. Și este și Mercur, care va și retrograda. Și cumva, fie că ești sau nu în concediu, sunt foarte multe activități sau acțiuni legate de zona de carieră.

În același timp, cu Marte în Casa a 10-a, care este și puțin afectat de o opoziție cu Neptun, dar și de o opoziție de semn cu Saturn, te provoacă în special în momentul în care ai discuții cu șefii. Sau dacă ai o echipă în subordine.

Apar tot felul de nervi, supărări, reproșuri sau răutăți în această zonă. Și apar ciocniri permanente în zona profesională în primele trei săptămâni ale lunii viitoare. Sigur că ție ți-ar conveni să te distrezi, să mergi la evenimente, la festivaluri, la concerte, la plimbări, mai ales că Venus este retrogradă în Casa a 9-a, dar acest marcaj în Casa a 10-a te cam ține pe loc.

E un stres permanent în zona de muncă. În ultima săptămână, când Marte se va duce în Casa a 11-a și Mercur va retrograda în Casa a 10-a, lucrurile vor sta diferit. Te mai schimbi și tu, nu mai spui atât de aprig ceea ce nu îți convine. Pe scurt, renunți să mai fii copilăros și nu mai cauți scandalul cu orice preț.

De altfel, toate relațiile cu autoritățile din viața ta, cu părinții, cu oamenii importanți din instituții, suferă de anumite disensiuni în august.

Atât Luna Plină, cât și Luna Nouă care vor avea loc în august se vor petrece pe axa 3-9, așa că drumurile, călătoriile și evenimentele vor fi din plin.

Ai face bine să te gândești și la sănătate și să pui accent pe prevenție.

Iată și: Horoscop AUGUST 2023. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel