Horoscop AUGUST 2023. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna august pentru nativii zodiei Scorpion? Astrologul Daniela Simulescu aduce previziuni și recomandări.

Horoscop Scorpion/Ascendent în Scorpion AUGUST 2023

Ție, primele trei săptămâni din luna august îți priesc foarte mult. De ce? În Casa a 11-a se află Mercur, dar și Marte, guvermatorul tău. Iar acestea sunt tranzite bune, chiar dacă vor face și opoziția cu Neptun. Pentru tine nu este atât de neplăcut, precum în cazul altor nativi.

În Casa a X-a se află Venus retrogradă, dar și Soarele, pentru o perioadă. Acolo se află și Lilith, așa că, pe plan profesional, ai destul de multe oportunități. 

Și, mai mult decât atât, Jupiter se află la tine în Casa a 7-a. 

Însă, în ultima săptămână din august, Marte, guvernatorul tău, va intra în Casa a 12-a. Și, cumva, te va trezi din punct de vedere relațional, dar și profesional. O să ai multe conștientizări, dar apare și o nevoie de a renunța la niște oameni sau la niște situații.

Devii mai selectiv și vrei să te bucuri de timpul tău, indiferent de vârsta pe care o ai. Începi să te mai separi de ceilalți și să îți oferi mai mult timp. Apare și o nevoie nemaipomenită de a nu te mai sacrifica pentru nimeni și nimic.

De obicei, arhetipul Scorpionului este cel mai masochist. Însă acesta va fi un moment extraordinar să îți dai seama de ce se întâmplă acest lucru și cum ai putea să îl schimbi. Nu va fi ușor, dar apare acest "trebuie". 

Ai nevoie să faci pace, într-un fel sau altul. Mulți nativi Scorpion vor decide să plece, ori să se mute. De aceea, sfârșitul lunii august devine foarte important pentru tine.

Astrosens îți recomandă și: Horoscop AUGUST 2023. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel