Horoscop AUGUST 2023. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești! Iată cu ce vine august pentru această zodie de aer.

Horoscop Balanță/Ascendent în Balanță AUGUST 2023

Ei bine, primele săptămâni din luna august nu prea îți priesc. Marte este în continuare în Casa a 12-a, Venus, guvernatoarea ta, este retrogradă, iar Saturn este și el retrograd în Casa a 6-a. 

Pe ce trebuie să pui accent în primele trei săptămâni din următoarea lună? Laitmotivul ar trebui să fie sănătate, flexibilitate, suplețe, ajustare. Planurile se schimbă și este posibil să nu te mai poți baza pe oameni așa cum o făceai în alte dăți.

De pildă, dacă ai planuri cu prietenii în august, cumva, în viețile lor se vor petrece anumite evenimente și nu se vor mai putea implica la fel de mult. Așa că ai face bine să ai tot timpul pregătită o soluție de rezervă. Aceasta este o recomandare de care poți ține cont în toată luna august.

Tot timpul trebuie să ai ceva de rezervă, indiferent dacă facem referire la domeniul financiar ori la cel relațional. 

De asemenea, la final de luna, Marte va intra în semnul tău. Iar acesta este un lucru bun, pentru că o mai sprijină pe Venus, chiar dacă este retrogradă. Poate fi văzut precum un tranzit nemaipomenit. 

La final de lună, Mercur va retrograda în Casa a 12-a, așa că mai pot apărea situații legate de problemele de sănătate ale unor membrii din familie sau poate chiar ale tale. Nu ar strica să mergi să faci niște analize sau să ai mai mare grijă de tine, indiferent dacă ești sau nu în concediu.

Poți să citești și:  Horoscop AUGUST 2023. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel