Horoscop AUGUST 2023. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi luna august pentru Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară? Daniela Simulescu vine cu informații pentru acest semn din zodiac.

Horoscop Fecioară/Ascendent în Fecioară AUGUST 2023

La tine, luna august se împarte în două. Astfel, primele trei săptămâni ale lunii, nu sunt pe placul tău, spre deosebire de ultima săptămână din august. 

Însă, ar trebui să ne aducem aminte de faptul că Marte este în semnul tău. La fel și Mercur. Iar Marte, dacă nu este consumat, mai ales că va face și opoziția cu Neptun, cu cât se apropie de intrarea în Balanță, pe data de 27 august, te va tulbura.

Ce trebuie să faci tu? Mișcare! Poate că mulți dintre acești nativi merg deja la sală, iar ăsta este un lucru minunat. Însă, dacă nu faci niciun fel de activitate fizică, ar fi cazul să începi de undeva. Dacă nu îți place, nu este neapărată nevoie să tragi de fiare. Poți pur și simplu să te plimbi mai mult.

De altfel, ar fi bine să ai un program mai încărcat. Cu Venus retrograd în Casa a 12-a, în loc să te gândești la tot felul de prostii sau la situații complicate și indisponibile, mai bine te ții ocupat.

Cam acesta ar trebui să fie laitmotivul primelor trei săptămâni ale lunii august pentru tine, să fii ocupat. Pentru unii, Venus retrogradă în Casa a 12-a poate predispune la relații indisponibile, la tot felul de idile sau la întoarcerea către un partener care nu ți-a făcut bine. 

Sau, cu această conjunctură astrală, să stai în relații și în parteneriate care îți fac rău sau să te sacrifici pentru niște oameni care nu merită.

Întrebarea este: de ce stai cu ei și de ce le permiți tot ce fac? Poate și ceva din comportamentul tău te ține acolo. Este cazul să analizezi, să calculezi totul mai atent și mai practic.

În ultima parte a lunii, Mercur, guvernatorul tău, retrogradează în semnul tău. Așa că vei începe să te ocupi de multe chestiuni administrative. Mai ales că și Marte se va duce în Casa a 2-a și va ieși din semnul tău. 

În primele trei săptămâni din august, bucură-te de cât mai multe activități. Și folosește timpul care îți mai rămâne că să îți dai seama din ce cauza te auto sabotezi. La final de lună va apărea multă muncă și multe ajustări de făcut.

Ai putea să insiști puțin și pe zona de sănătate.

Ai în vedere și: Horoscop AUGUST 2023. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel