Horoscop AUGUST 2023. Previziuni complete pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru acest semn de apă.

Horoscop Pești/Ascendent în Pești AUGUST 2023

Orice ai face în luna august, mai ales în primele trei săptămâni, ai face bine să îți planifici o vacanță. Un concediu în care să zicem că nu pleci doar tu cu partenerul, ci mai vin și alți prieteni pe lângă voi.

Poate că vei decide să pleci în altă țară și vei intra pe un site de unde poți închiria un apartament. Însă, când ajungi acolo, lucrurile se strică. Fie că unul vrea să facă un lucru, iar altul se îndreaptă către altă activitate, poate să iasă o adevărată harababură. 

De fapt, totul trebuie să fie ajustat în următoarea lună. Vei fi nevoit să negociezi permanent, și cu unul, și cu altul. Chiar și cele mai mici lucruri trebuie să fie negociate intens.

Negocierea este laitmotivul lui august pentru tine. Desigur, asta nu o să îți convină prea mult, o să te enervezi, indiferent cât de mult încearcă partenerul să te scoată din toate aceste stări.

Să nu uităm un lucru: Saturn în semnul tău își dorește să vezi lucrurile cât mai simplu cu putință. 

Marte în Casa a 7-a și apoi și Mercur retrograd vor să îți complice toate parteneriatele pe care tu le ai, cel puțin primele trei săptămâni din august. Pe urmă, Marte intră în Casa a 8-a la final de lună. Însă, Mercur o să retrogradeze în Casa a 7-a și mulți dintre voi s-ar putea să vă revedeți cu partenerii din trecut sau tu să te întorci la ei. Atenție la aceste aspecte.

Ai grijă și la ochii dulci pe care poți fi tentat să îi faci unui coleg. Grijă mare și la sănătate, pentru că Luna Plină de pe data de 1 august se petrece pe axa 6-12. Iar Luna Nouă, care este pe data de 16 august, se petrece la tine în Casa a 6-a.

Citește și articolul: Horoscop AUGUST 2023. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel