Horoscop AUGUST 2023. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna august pentru nativii zodiei Vărsător? Astrologul Daniela Simulescu oferă previziuni. 

Horoscop Vărsător/Ascendent în Vărsător AUGUST 2023

Tu vei începe luna în forță! O să ai o Lună Plină în semnul tău, cu un carusel de emoții și un vulcan de stări. Ai o grămadă de sentimente și nici nu înțelegi exact ce se întâmplă. 

Să nu uităm nici că în Casa a 7-a se află Venus retrogradă și toate relațiile din viața ta sunt cam ciudate în această perioadă. Te vezi cu oameni pe care poate că nu i-ai mai văzut de mult timp, ori îți spun lucruri la care nu te-ai fi așteptat. De altfel, ei devin oglinda ta.

În această vară, ai ocazia să te reconstruiești. Îți dai seama că te îmbraci altfel, că poate te porți altfel sau că te întâlnești cu alții. Mergi în alte locuri ori te întorci în alte locuri.

Ești tentat și să ieși din zona de confort. Astrologul îți recomandă ca în august, să te joci. Să ieși și din zona ta de confort, dar și să te întorci în locuri în care ai mai mers. 

Pe plan financiar, nu va fi cea mai bună perioadă pentru tine. Saturn este oricum în Casa banilor, dar acum intervine și Marte din Casa a 8-a. Și Mercur va poposi tot în Casa a 8-a, unde va și retrograda. Așa că vei avea câteva aspecte care te deranjează în zona de finanțe.

Tot timpul ești pe zero, ești forțat să te împrumuți, să intri în economii, nu te simți bine. Abia spre final de lună, Marte o să intre în Casa a 9-a și, oarecum, îți dă voie să mai scapi de aceste cheltuieli sâcâitoare.

Toată partea financiară o să te consume enorm. Însă, în august, dragostea, iubirea, relația, romantismul și declarațiile vor fi pe primul loc.

Ai în vedere și: Horoscop AUGUST 2023. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel