Horoscop 28 iunie 2023. Conjuncție Venus-Lilith. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei – VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Azi, Venus face conjuncție cu Lilith în semnul Leului. 

Pe 28 iunie, Venus face conjuncție cu Lilith în semnul Leului. E posibil să rupem puțin barierele necunoscutului in această zi.

Sa ne amintim că Venus este feminitatea/frumusețea/iubirea, iar Lilith independența sau tot ce este reprimat într-o femeie. Și cum acestea se întâlnesc pe tărâmul Leului, vă puteți da seama că vom avea de-a face cu unele situații destul de provocatoare. Ce poate ieși din asta, depinde doar de noi! 

Ce știm despre Lilith? De ce exercită atât de multă fascinație asupra minții umane?

Ei bine, pentru că este învăluită într-o aură de mister. Noi nu știm cine este cu adevărat și ne este și teamă de acțiunile și efectele pe care le-ar putea avea asupra noastră, mai ales că astrologic vorbind,  are o reputație proastă.

Însă nu este, oare, acesta un trend al femeilor puternice, nu ajung cumva să aibă o reputație proastă, tocmai pentru că nu sunt înțelese și acceptate?

În folclorul evreiesc, Lilith era un demon al nopții. Practic, asta însemna numele ei care se referea la o clasă de monștri din Mesopotamia care le făceau rău nou-născuților. Însă cuvântul „lilith” nu face trimitere doar la „demon”, ci și la „bufință”, deoarece zeițele-demoni aveau aripi și în loc de picioare - gheare de pasăre.

Alte surse ne trimit la Lilith ca fiind prima soție a lui Adam. Spre deosebire de Eva, care fusese creată dintr-o coastă a lui Adam, Lilith fusese ea plămădită din țărână la fel cu presupusul său soț. Să nu uitam că dorea drepturi egale în căsătoria sa. 

În timp ce Eva a fost creată din coasta lui Adam (Geneza 2:22), unele relatări susțin că Lilith a fost femeia implicată în Geneza 1:27 și a fost făcută din același sol ca Adam.

Refuzând insolent să fie supusă soțului ei, Lilith l-a părăsit pe Adam și perfecțiunea Grădinii Edenului. Trei îngeri au încercat în zadar să o forțeze să se întoarcă.

Un alt aspect interesant asupra poveștilor ce planează asupra acestei creaturi mitologice este faptul că ea a părăsit raiul mult înainte de căderea lui Adam și a Evei, prin urmare, Lilith nu a cunoscut moartea. 

Ce ne transmite astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu?

„Aveți curaj, fiți puternice, fiți independente, dragi femei, cu ocazia acestei conjuncții, iar pentru bărbați, nu uitați că există în interiorul vostru și energie de natură feminină și puteți folosi și voi resursele acestui eveniment astrologic marcat de curaj și independență.”

Este adevărat că cei timizi și introvertiți se vor bucura de-a binelea datorită acestui aspect astrologic. Pentru că vor îndrăzni mai mult.

Totodată, cei extrovertiți vor întâlni situații oglindă, adică își vor da seama de efectele secundare ale excesului de zel. Cert este că și unii și alții vor primi o doză suplimentară de narcisism și creativitate.

Cu siguranță, vara lui 2023 nu va fi deloc plictisitoare! Mai ales că urmează ca Lilith să facă și o conjuncție cu Venus retrogradă! Cele două se vor întâlni din nou pe 7 august.

Îți recomandăm și: Maturizare și responsabilități pentru două zodii în această vară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel