Horoscop 29 decembrie 2022. Mercur își începe retrogradarea. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Astăzi, Mercur își începe retrogradarea în semnul Capricornului.

Pe 29 decembrie, Mercur își începe retrogradarea în semnul Capricornului, care va dura până pe 18 ianuarie. Însă vă atrag atenția că efectele se vor întinde până pe 11 februarie! Mercur - planeta comunicării. Capricornul - semnul timpului și al organizării. Deci vom asista la diverse bruiaje, încurcături, întârzieri/amânări, anulări, răzgândiri, reluări. Mai ales în ceea ce privește proiectele profesionale. Expresia preferată a lui Mercur retrograd: trecutul se actualizează. Deci iată că aspectele finalului de an nu sunt bune pentru planuri, obiective, dorințe, rezoluții noi. Această retrogradare va crea multiple situații frustrante din care vom învăța cea mai prețioasă lecție: aceea a răbdării. 

Mercur retrograd se întâmplă de aproximativ patru ori pe an, iar acum urmează a 4-a serie. Astrologul Daniela Simulescu afirmă că acest Mercur retrograd este puțin mai special, pentru că se petrece în preajma sărbătorilor și are loc doar în semne de pământ. Așadar, Mercur vrea să vadă dacă am învățat ceva din greșelile realizate in 2022.

Ce mai vrea Mercur retrograd de la noi? Vrea să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Nu vine în niciun caz să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali, dar și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Și lucrul acesta are frumusețea sa, până la urmă.

Tot în această zi, Mercur va face o conjuncție cu Venus în semnul Capricornului. Deci prima fază a retrogradării va fi mai îndulcită. Ne vom alege cuvintele cu mare grijă, vom fi mai atenți la cum ne vom declara emoțiile, la cum vom negocia resursele pentru ceea ce ne place cu adevărat. Vom îmbina utilul cu plăcutul! Nu uita ceva: atragi mai multe muște cu miere decât cu oțet!

Pe 31 decembrie, Soarele din Capricorn face un trigon cu Nodul Nord. Parcă astrele s-au înțeles! Adică, de revelion beneficiem și de o retrogradare, dar și de un aspect benefic menit să ne ajute să sperăm, să ne uităm spre cer și să cerem mai mult succes în 2023. 

Pe 1 ianuarie, Venus face o conjuncție cu Pluto în semnul Capricornului. Oarecum, acest aspect va defini mare parte din atmosfera lui 2023. Pe plan sentimental, cu toții vom fi mai serioși, mai radicali și mai profunzi. Jumătatea de măsură nu va mai reprezenta o opțiune. Conjuncția celor doi aștri are și implicații financiare serioase. Adică, ne recomandă să găsim formula perfectă astfel încât să investim prima dată în propria persoană.

Astrosens îți recomandă și: Mercur retrograd în Capricorn 29 decembrie-18 ianuarie: Trecutul se actualizează din nou

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel